Ce a apărut la mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu. Tatăl lui a filmat totul și a publicat imaginile: „Vrem viața pe care o aveam înainte”

Tatăl lui Sebi Olariu a făcut publice imagini dureroas de la mormântul tâînărului, după ce a avut grijă să îl decoreze în straie de sărbătoare. Familia Olariu petrece primul Crăciun fără Sebi.
Alina Costache
14 dec. 2023, 19:42
Ce a apărut la mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu. Tatăl lui a filmat totul și a publicat imaginile: „Vrem viața pe care o aveam înainte”
Imagini dureroase de la mormântul lui Sebi Olariu

Tatăl lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, nu se poate obișnui cu ideea că fiul ei nu mai e printre noi, la patru luni de la tragicul eveniment. Valentin Olariu a făcut un gest de-a dreptul emoționant la mormântul fiului său, iar imaginile au ajuns pe internet.

În urmă cu patru luni, Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani, s-a urcat la volanul mașinii sub influența substanțelor interzise și a lovit din plin un grup de șase adolescenți, pe raza localității 2 Mai.

Citește și: Mandatul de arestare al drogatului Vlad Pascu, vinovatul accidentului din 2 Mai, prelungit

Doi dintre ei au murit pe loc, Roberta și Sebi, ambii în vârstă de 21 de ani, care se aflau în vacanță la mare, alături de prietenii lor.

Sebi Olariu era student la Facultatea de Geografie și un tânăr plin de viață, care se bucura din plin de tot ce se întâmpla în jurul lui, dar destinul a avut o soartă cruntă pentru el. Tatăl său a fost răpus de durere și nici până în ziua de astăzi nu s-a putut obișnui cu ideea că fiul său nu mai este în viață.

Valentin Olariu își strigă durerea și neputința pe internet, pentru că doar atât mai poate face acum. Pe TikTok postează adesea imagini cu fiul său, de pe vremea când era în viață și trăia din plin.

@valentinnn1976♬ Îngerul Meu – Alex Claudiu

Citește și: Familia lui Sebi, tânărul ucis la 2 Mai, devastată de durere la două luni de la accidentul cumplit. „Și Crăciunul o să-l facem tot la cimitir, lângă băiatul nostru”

Recent, acesta a făcut publice mai multe imagini de la mormântul fiului său, mormânt care a fost împodobit pentru sărbători, de altfel primele sărbători pe care familia Oalriu le va petrece în lipsa lui Sebi.

La locul de veci al tânărului, Valentin Olariu și soția sa au adus o fotografie în care este imortalizată familia lor de sărbători, fotografie în care era prezent și Sebi, bucuros de clipele trăite. Bărbatul a avut grijă să aducă și un brad, frumos împodobit, care a fost așezat lângă numeroasele sculpturi cu îngeri.

„Vrem viața pe care o avem înainte… Sebi”, a fost mesajul pe care Valentin Olariu l-a scris, alături de imaginile pline de durere.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Rusia ar putea lovi în 90 de minute. Rachetele n-ar putea fi evitate
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
România va fi lovită de un alt fenomen extrem. Nervii tuturor vor fi puși la încercare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce a urmat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'