HOROSCOP: Riscul să te înşele, în funcţie de zodia lui. Află cu cine

Vrei să ştii dacă iubitul tău este predispus să te înşele? Descoperă ce riscuri sunt să calce strâmb, în funcţie de zodia lui, şi în ce zodii sunt femeile care i-ar putea deveni amante.

22 mai 2013, 07:02
HOROSCOP: Riscul să te înşele, în funcţie de zodia lui. Află cu cine

Gemeni. Se plictiseşte repede şi este dispus să te înşele. Ar putea să pună ochii pe o nativă tot din Gemeni, dar şi din Berbec sau Săgetător.

Rac. Odată ce simte că şi-a găsit jumătatea, bărbatul din Rac nici nu se gândeşte să o înşele pe femeia visurilor lui. Teama că ar putea rămâne singur este principala piedică în acest sens.

Bărbatul din Leu ar putea să te înşele pentru a-şi demonstra că nu şi-a pierdut farmecul şi abilitatea de a cuceri o femeie. Nativele care l-ar putea „fermeca” sunt cele din Leu, Scorpion sau Capricorn.

Nativul din Fecioară ar putea să cadă în plasa unei femei care îi arată că îl doreşte, deşi ştie că este „luat”. Femeile care îi pot suci minţile sunt din zodiile Scorpion, Rac sau Taur.

Balanţă. Este suficient să-i apară în cale o femeie irezistibil de frumoasă ca să şi uite că este deja cineva care îl aşteaptă acasă. Nativele care ar putea să-i fie amante sunt din zodiile Gemeni, Berbec sau Scorpion.

Nativul din Scorpion este foarte fidel şi responsabil. Urăşte trădarea şi, prin urmare, se dedică trup şi suflet femeii iubite.

Nativul din Săgetător nu va refuza niciodată ocazia de a te înşela. Nativele cu care te poate înşela sunt din zodiile Gemeni, Leu sau Vărsător.

Dacă este convins că femeia de lângă el este ceea ce îşi doreşte cu adevărat, bărbatul din Capricorn nu va fi dispus să înşele.

Bărbatul din Vărsător este cel mai stabil reprezentant al semnelor de aer. Este responsabil şi evită să calce strâmb ca să nu distrugă o relaţie cu potenţial.

Nativul din Peşti nu vrea să rateze nicio oportunitate care i se oferă, iar dacă are posibilitatea să te înşele, atunci ar face-o fără să stea prea mult pe gânduri. Femeile care îi pot suci minţile sunt din zodiile Fecioară, Leu sau Capricorn.

Deşi este foarte ataşat de femeia pe care o iubeşte, nativul din Berbec ar putea să calce strâmb din cauza impulsivităţii. O nativa din Balanţă, Vărsător sau Leu ar putea să-i sucească minţile.

Nativul din Taur este destul de serios atunci când îşi ia un angajament şi chiar dacă i se iveşte ocazia de a gusta plăceri interzise, este posibil ca propria conştiinţă să-l determine să nu calce strâmb.