Video! Cum arată astăzi Taverna Racilor Snagov după ce a ars din temelii! Pescobar a mers la fața locului și a filmat interiorul investiției sale de sute de mii de euro! Totul e făcut scrum și nu se mai poate recupera nimic!

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, a arătat cum arată Taverna Racilor din Snagov după ce a ars din temelii în decembrie 2023. Locația este distrusă până la ultimul obiect, astfel că nu se mai poate recupera nimic din ce era.
Filip Stan
24 feb. 2024, 12:14
Video! Cum arată astăzi Taverna Racilor Snagov după ce a ars din temelii! Pescobar a mers la fața locului și a filmat interiorul investiției sale de sute de mii de euro! Totul e făcut scrum și nu se mai poate recupera nimic!
Video! Cum arată astăzi Taverna Racilor Snagov după ce a ars din temelii! Pescobar a mers la fața locului și a filmat interiorul investiției sale de sute de mii de euro! Totul e făcut scrum și nu se mai poate recupera nimic!

Pescobar își deplânge pierderile în urma incendiului care a distrus complet Taverna Racilor din Snagov, locație de lux, frecventată de crema societății din Capitală. Paul Nicolau le-a arătat urmăritorilor săi la ce nivel sunt distrugerile provocate de flăcări.

Citește și: Dumitru Dragomir, afacere de milioane cu Pescobar. „Numai licenţa de băuturi costă 250.000 de euro în fiecare an!”

Cum arată astăzi Taverna Racilor Snagov după ce a ars din temelii

Pe 16 decembrie 2023, un incendiu devastator a mistuit acoperișul restaurantului Taverna Racilor din Snagov. Proprietarul, Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a spus că locația a ars din temelii. Acum, la câteva luni distanță, patronul arată cum se prezintă locația în urma focului.

„Abia acum putem prezenta dimensiunea pierderilor și dezastrul creat aici la Snagov. Uitați ce a rămas în urmă. O investiție imensă și toată clădirea și abia era renovat și tot s-a năpăstuit. Ca să înțeleagă toată lumea și dacă vrea cineva să se bucure de răul altuia, acum e, dar așa să-l ajute Dumnezeu, pe dos. Astea sunt chestii doar de, să dăm un exemplu de a merge înainte. Totul se va dărâma, se va strânge, se va face curățenie aici. Clar, nimic bun nu mai e în urmă. Focul a ars tot, electronică, tot, tot ce era pe aici. Undeva n aprilie se va reface, să ne revedem cu bine în această minunată locație, la Snagov”, a spus Paul Nicolau pe TikTok.

@tavernaracilorbypescobar #snagov #pescobar ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

@tavernaracilorbypescobar #snagov #pescobar ♬ sunet original – tavernaracilortimisoara

Taverna Racilor din Snagov fusese amendată de ISU, în luna mai 2023, din cauza lipsei autorizației la incendiu, potrivit declarației lui Daniel Vasile, purtător de cuvânt al instituției.

„Localul nu avea autorizație de securitate la incendiu. La verificările făcute de noi în luna mai, când am avut ultimul control, s-au descoperit o serie de deficiențe și s-au dat amenzi de 60.000 de lei. 50.000 de lei a fost amenda pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu. Au fost găsite și alte nereguli, în general legate de organizarea la locul de muncă”, a precizat Daniel Vasile

Citește și: Pescobar nu scapă de surprize! Afaceristul a lăsat însărcinată o tânără, dar îi cere test de paternitate. Cine este șatena focoasă care îl va face tată pentru a doua oară

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
La acești nativi vor trage banii în perioada următoare. Se anunță mari câștiguri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'