Pescobar nu scapă de surprize! Afaceristul a lăsat însărcinată o tânără, dar îi cere test de paternitate. Cine este șatena focoasă care îl va face tată pentru a doua oară

Ca în fiecare săptămână, Pescobar lovește din nou! Afaceristul ar deveni tată pentru a două oară. Este vorba despre o șatenă care i-ar fi luat mințile afaceristului, motiv pentru care s-a gândit să formeze o familie cu acesta. Află mai jos toate detaliile.

25 ian. 2024, 09:51

Se pare că anul 2024 vine cu surprize la fiecare pas, mai ales pentru celebrul afacerist. Pescobar, cunoscut și ca Paul Nicolau, s-ar putea să cumpere biberoane și hainuțe de copil în curând!

Citește și Pescobar, în plin scandal cu o cântăreață celebră. Femeia a făcut mai multe reclamații după ce a mâncat la Taverna Racilor

Patronul celor mai controversate restaurante din țară a primit o veste mare acum, la început de an.

Potrivit informațiilor făcute publice de DNAmedia, Pescobar ar aștepta încă un copil.

Chiar dacă toată lumea credea că patronul din nordul Capitalei se iubește cu Larisa, angajata sa, de care mereu s-a arătat extrem de apropiat, adevărul este altul și iese acum la iveală, când la mijloc ar fi vorba și de un copil!

După relația eșuată, din care a rezultat o fetiță, acum Paul Nicolau s-ar iubi cu o șatenă focoasă și misterioasă pe nume Geanina, pe care până acum a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Și asta pentru că Pescobar a ales să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, doar că totul a ieșit acum la iveală, când, pus într-o asemenea situație, afaceristul ar fi și reacționat.

Reacția lui Pescobar

În fața tinerei care susține că îl va face tată în doar câteva luni, sarcina fiind deja avansată, dacă ne uităm cu atenția la imaginile ajunse virale, Pescobar nu ar fi exclus posibilitatea de a mai avea un copil. Însă nici nu s-ar fi arătat încrezător în totalitate în spusele Gianinei.

Astfel că, Paul Nicolau vrea să știe sigur dacă el este sau nu tatăl copilului din pântecul șatenei.

Motiv pentru care i-ar fi cerut iubitei să facă un test ADN prin care să șteargă orice urmă de îndoială, notează DNAmedia.ro.

Totul în schimbul unui angajament de milioane.

Este deja un lucru cunoscut și faptul că banii nu sunt o problemă pentru Paul Nicolau, motiv pentru care i-ar fi promis iubitei însărcinate că, dacă se adeverește faptul că bebelușul din pântecul ei este și al lui, atunci îi va cumpăra un apartament de lux în care ea și copilul să trăiască bine.

Citește și Pescobar dă iarăși cu bâta-n baltă! Taverna Racilor din Cluj, proaspăt inaugurată, a fost desființată de clienții nemulțumiți: „Gogule, nu așa se deschide un restaurant”

Acum rămâne de văzut dacă Pescobar va deveni tată pentru a doua oară și dacă, la fel cum face cu primul său copil, își va asuma rolul de părinte.

Momentan, afaceristul nu a făcut nicio declarație în acest sens.