PRIME REGEŞTI la CNADNR. Angajaţii primesc bonusuri de 4 milioane de euro

Prime de lux la Compania de Drumuri şi Autostrăzi în acest an. Bugetul aprobat de Guvern prevede bonusuri totale de circa patru milioane de euro pentru angajaţi. Asta în condiţiile în care drumurile sunt pline de gropi, iar autostrăzile avansează în ritm de melc. Mai mult, compania trăieşte din banii alocaţi de la Guvern.

30 mai 2013, 13:48
PRIME REGEŞTI la CNADNR. Angajaţii primesc bonusuri de 4 milioane de euro

Deocamdată, drumurile din România nu prea se întâlnesc cu asfaltul de calitate sau cu drumarii pricepuţi. Însă angajaţii de la drumuri se întâlnesc întotdeauna cu fluturaşii de salarii şi cu prime consistente.

În acest an, compania acordă în total peste 18 milioane de lei sub formă de bonusuri, adică peste 4 milioane de euro, potrivit România TV. Pentru fiecare angajat, asta înseamnă cam 250 de lei lunar, în plus, la salariu.

Şi anul trecut, primele au fost aproape la fel de mari. Un mister pe care nici Guvernul nu pare să îl poată dezlega. „Nu ştiu. Nu dau eu prime la CNADNR şi nici nu cred că era cazul să-şi dea prime. O să văd”, a declarat premierul Victor Ponta.

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi are circa 6.000 de angajaţi, iar câştigul mediu lunar din companie este de aproape 2.400 de lei în acest an.