Fulgy e îndrăgostit lulea! Fiul Clejanilor a pus ochii pe o tânără celebră și are de gând să se căsătorească cu ea: „Direct nuntă!”

Fulgy s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii și deja și-a imaginat cum va merge în fața altarului cu ea la braț. Fiul Clejanilor i-a făcut o declarație de dragoste spectaculoasă tinerei, într-un live pe Tik Tok.
Alina Costache
15 apr. 2024, 17:17
Fulgy e îndrăgostit lulea! Fiul Clejanilor a pus ochii pe o tânără celebră și are de gând să se căsătorească cu ea: „Direct nuntă!”
Fulgy s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clajani a revenit în mediul online, după ce o perioadă de timp a stat de parte de rețelele sociale. Tânărul i-a surprins pe toți cu schmbarea lui, dar și cu declarațiile pe care i le-a făcut Robertei, una dintre concurentele de la Casa Iubiriii.

Tânăra nu a intrat de mult în competiia de la Kanal D, dar este deja una dintre cele mai controversate concurente din emisiune. Chiar dacă este susținută de mulți, ea este și foarte cucerită, dar se pare că pe Fulgy la cucerit încă de la prima conversație.

Citește și: Theo Rose, mai sinceră ca oricând. La ce vârstă și-a pierdut virginitatea. „Așa am fost eu crescută”

Cei doi au făcut împreună un live pe Tik Tok, acolo unde Fulgy a fost de-a dreptul impresionat de frumusețea Robertei. În văzul a sute de persoane, fiul Clejanilor nu s-a abținut deloc și i-a spus blondinei ce simte pentru ea, spunându-i că își dorește să ajungă cu ea în fața altarului.

„Când termini cu emisiunea, dă-mi un mesaj. Eu nu stau la discuții. Te văd într-o rochie verde smarald, un colier la gât, cercei, coc și direct nuntă! Să-ți iau casă, să facem casă frumoasă, să nu-ți lipsească nimic. Sunt băiat serios și muncitor. (…) Ești frumușică, mă! Să-mi dai follow pe Instagram.(…) Îmi place dulceața ei, nu e vorba de aparențe. Frumusețea se duce la un moment dat”, i-a spus Fulgy Robertei, în timpul live-ului de pe TikTok.

Fulgy a decis să părăsească țara

În ultimii ani, Fulgy a avut mai multe probleme din cauza viciilor pe care le avea. După o lungă perioadă în care nu a mai avut nicio apariție publică, fiul Clejanilor a apărut din nou în fața fanilor și a dezvăluit că și-a schimbat radical viața.

Citește și: Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, mesaj eliberator după divorţ. Şi-a asumat relaţia cu Spike: „Plătim pentru orice”

Tânărul și-a lăsat în spate trecutul, dar și cariera, și a plecat în Dubai. În prezent, este studente la o universitate de muzică și media și își dorește să își croiască propriul drum în industria artistică.

„Având în vedere sutele și miile de întrebări legate de viața mea profesională și viața mea personală, mă simt dator să vă fac acest videoclip și să vă răspund la următoarele întrebări.

Unde sunt? M-am mutat în Dubai. Pentru următorii 3 ani studiez aci, la cea mai mare universitate de muzică și media, sunt bursier, iar pentru mine acest pas este prima ușă către drumul meu profesional.

Nu mai locuiesc în România, nu mai cânt alături de familia mea și vă rog frumos să dați share, să apreciați acest videoclip, ca să ajungă la urechile tuturor oamenilor care sunt curioși, iar eu să nu mai fiu stresat cu aceleași întrebări, să dau aceleași răspunsuri. Vă mulțumesc frumos, sănătate mult la toată lumea și ce să vă spun? Dumnezeu cu voi”, a fost mesajul pe care Fulgy l-a transmis în mediul online.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul unic din România aflat în vârful unui munte pe care trebuie să-l vizitezi și tu! Mulți turiști vin aici pentru panorama spectaculoasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
Playtech.ro
BOMBA MOMENTULUI! Ea i-a SPART CASA lui Dorian Popa. S-a filmat HOT în grădina lui şi s-a dat de gol. Atenţie, frige!
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
România va fi lovită de un alt fenomen extrem. Nervii tuturor vor fi puși la încercare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Rusia ar putea lovi în 90 de minute. Rachetele n-ar putea fi evitate
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'