Anunț impresionant pentru fanii lui Dinamo, chiar după performanța care a făcut istorie. ”La anul mergem în Final Four de Champions League”. Ghinionul a luat sfârșit. ”Mi-am uitat pantofii și mi s-a umflat măseaua”

A fost entuziasm și voie bună în curtea lui Dinamo, după calificarea în Final Four-ul din European League. Următorul obiectiv este prezența în cele mai bune echipe din Liga Campionilor, după ce câinii au reușit să treacă de Skjern și marți seară, cu scor 38-34, a declarat Ionuț Popa. Mai jos ai toate detaliile.
Filip Stan
01 mai 2024, 08:48
Anunț impresionant pentru fanii lui Dinamo, chiar după performanța care a făcut istorie. ”La anul mergem în Final Four de Champions League”. Ghinionul a luat sfârșit. ”Mi-am uitat pantofii și mi s-a umflat măseaua”

A fost entuziasm și voie bună în curtea lui Dinamo, după calificarea în Final Four-ul din European League. Următorul obiectiv este prezența în cele mai bune echipe din Liga Campionilor, după ce câinii au reușit să treacă de Skjern și marți seară, cu scor 38-34, a declarat Ionuț Popa.

Citește și Campioana României la handbal, Dinamo, la masa bogaţilor Europei

Chiar după returul cu formația care a ajuns direct în sferturile de finală, Ionuț Popa a mărturisit că nu a avut nici pic de emoție în Danemarca și a observat modul în care Xavi Pascual a pregătit cel mai important meci al anului pentru echipa Dinamo.

Mai mult decât atât, președintele celor de la CS Dinamo transmite că proiectul va continua, însă la alt nivel, în scurt timp, tot sub ”puterile” lui Xavi Pascual, antrenorul care a scris istorie cu Barcelona!

„Am spus de la bun început că o să ajungem în Final Four și mă bucur că am avut dreptate. Aș vrea să fim acolo, noi, Nantes, Flensburg și Sporting. Adică o formație din fiecare țară, să nu vină foarte mulți nemți. E o bucurie foarte mare pentru noi, mai ales că mulți și-au dorit ca acest proiect al lui Dinamo să nu reușească.

Am dominat de la un capăt la celălalt returul cu Skjern și am demonstrat că avem unul dintre cei mai valoroși antrenori din Europa. E greu să-l bată cineva pe Pascual la acest nivel în două meciuri, după ce Xavi apucă să cunoască adversara.

Cât despre Cupara, de exemplu, m-au întrebat danezii lângă care am stat în tribune cum am făcut să-l luăm și dacă e vreo șansă să apere pentru ei. Au fost impresionați de felul în care a apărat în acest meci. Dacă primim wild-card, la anul suntem în Final Four de Champions League”, a spus președintele Ionuț Popa, potrivit ProSport.

Printre altele, Ionuț Popa a declarat că tot stresul și entuziasmul și-au spus cuvântul, însă a merit orice efort, atât fizic, cât și psihic. De la atâta stres, la un moment dat, Ionuț Popa s-a trezit fără pantofi.

”Am zis că nu poate să țină ghinionul la nesfârșit”

Se spune că acolo unde trebuie să vină norocul, mai întâi vine ghinionul. Astfel că, lui Ionuț Popa i s-a umflat și măseaua, încât a fost nevoit să caute antibiotic care să îi amelioreze durerile.

Sezonul acesta, Dinamo poate să se plaseze în lumina învingătorilor, pentru că poate realiza o triplă istorică, după ce, matematic deja este campioană.

„Ce am pățit în această deplasare nu mi s-a mai întâmplat niciodată. M-am trezit că mi-am uitat pantofii, mi s-a umflat apoi și măseaua și am căutat peste tot Augmentin în acest mic oraș de 10.000 de locuitori. Am zis că nu poate să țină ghinionul la nesfârșit și asta s-a întâmplat.

Te-ar putea interesa și Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev şi se retrage din fotbal: „Totul are un început şi un sfârşit”

Atunci când s-a încheiat meciul, m-am uitat pe telefonul și au intrat instant peste 100 de mesaje. De obicei, sunt vreo 20 de mesaje, cam așa”, a completat conducătorul campioanei României.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cabral Ibacka, naș atipic la nunta Roxanei Hulpe. Prezentatorul a atras toate privirile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A fost o legendă printre cei vii
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'