Câştigător Survivor All Stars 2024. V-aţi fi pus banii la pariuri pe el la începutul sezonului? Concurentul încasează 100.000 de euro de la Pro TV!

Survivor All Stars se apropie, încet, încet, de final, iar casele de pariuri sunt pregătite și pentru asta, oferind cote surprinzătoare.
Filip Stan
06 mai 2024, 12:23
Câştigător Survivor All Stars 2024. V-aţi fi pus banii la pariuri pe el la începutul sezonului? Concurentul încasează 100.000 de euro de la Pro TV!

Câştigător Survivor România All Stars 2024.  S-a aflat cine sunt concurenții din finală și care se bat pentru a deveni câştigător Survivor România All Stars 2024. Marele învingător se va întoarce din Dominicană cu un premiu de 100.000 de euro.

Cei trei concurenți care intră în finala Survivor România All Stars sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Conform informațiilor difuzate până acum de Pro Tv, câștigătorul show-ului de supraviețuire va fi decis de votul telespectatorilor.

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, s-au aflat cei trei care s-au bătut în finală pentru premiul de 100.000 de euro

Astfel, din informațiile difuzate de Viperele Vesele, se pare că în marea finală de la Survivor se vor înfrunta doi Războinici și un Faimos. Cu toții, băieți, toți intrați în show încă de la început. Mai exact, după ce, acum câteva seri a fost eliminat, în înfruntările de la individuale, Sorin Pușcașu, au mai rămas trei.

Câştigător Survivor All Stars 2024. Favoriţii caselor de pariuri

Ca de obicei, fiecare dintre participanții rămași în concurs are o cotă: cu cât cota are o valoare numerică mai mică, cu atât șansele ca acesta să câștige sunt mai mari.

Și deși nimeni nu poate să prevadă care va fi deznodământul emisiunii-concurs de la Pro TV, aceste cote sunt calculate în funcție de evoluția de până acum a concurenților, dar și de alți factori.

Cine este favorit să câștige Survivor All Stars

Potrivit cotelor la zi de pe Superbet, Ștefania Ștefan are cele mai mici șanse să câștige competiția. Cu o cotă de 150, probabilitatea ca ea să devină marea câștigătoare sunt aproape nule.

Sigur, după cum știm, se poate întâmpla orice, dar ar fi nevoie de aproape un miracol pentru ca Ștefania să ia marele premiu. Iar dacă acest lucru s-ar întâmpla, cei care au pariat pe ea ar avea un câștig uriaș.

Pe locul 2 de la coadă se află Sorin Pușcașu, cu o cotă mult mai bună decât cea a Ștefaniei, dar tot la coada clasamentului.

Însă cine este favoritul caselor de pariuri?

Ei bine, este vorba de nimeni altul decât Zannidache, care, cu o cotă de 5.00, are cele mai mari șanse să câștige din punctul de vedere al pariorilor.

Când vine vorba de eficiența concurenților care ar ajunge în finala Survivor România All Stars lucrurile sunt clare. Mai exact, cel puțin până acum, Zanni este cel mai bun dintre cei trei finaliști ai show-ului de la Pro TV. Acesta are o eficiență de 54,5 %, cu 42 de victorii din 77 de meciuri jucate până acum.

Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de apropierea lui de Duli: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, Ana a cedat psihic”

Pe locul al doilea s-ar clasa Iancu Sterp. În clasamentul eficienței, el are 33 de victorii din 65 de meciuri, adică un procent de 50,8 %. Andrei Ciobanu, Războinic, apoi Faimos, apoi iar Războinic, are , la ora actuală, o eficiență de 50 %. El a câștigat 33 de meciuri dintr-un total de 66 difuzate până acum.

Rămâne de văzut care dintre cei 3 va fi câştigător Survivor România All Stars 2024.

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile, scorul corect, România – Ucraina 3-0 în direct! Video
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Se schimbă Codul Rutier! Românii care au permise trebuie să știe asta
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Românii se înghesuie în această destinație de vacanță. Care sunt marile puncte de atracție
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Un politician AUR și iubita lui au murit într-un accident rutier cumplit
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Ordinul intră peste tot în vigoare
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
România a învins categoric Ucraina la Euro 2024: 3-0 în primul meci din Grupa E
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?