Cinci OAMENI au fost răniţi după ce o şoferiţă a încercat să facă o DEPĂŞIRE VIDEO

Cinci oameni au fost răniţi pe DN1, între Braşov si Sibiu, în apropierea localitatii Perşani. O şoferiţă a încercat să facă o depăşire, dar s-a ciocnit frontal de o maşină de pe contrasens. De asemenea, în judeţul Sibiu, în apropiere de Sălişte un şofer de tir a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de cabina tirului.

RomaniaTV.net
09 iul. 2013, 06:34
Cinci OAMENI au fost răniţi după ce o şoferiţă a încercat să facă  o DEPĂŞIRE VIDEO

Cinci oameni au fost răniţi pe DN1, între Brasov si Sibiu, în apropierea localitatii Perşani. O şoferiţă a încercat să facă o depăşire, dar s-a ciocnit cu o maşină pe contrasens. În urma impactului, cinci perosoane cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani au fost rănite. Tot pe DN1, în celălat capăt al judeţului Sibiu, doi oameni au ajuns la spital după ce au fost loviţi de cabina unui tir pe care încercau să-l repare, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav pe DN1. Un om a murit şi alţi trei au fost răniţi VIDEO

Tot pe DN1, în judeţul Sibiu, în apropiere de localitatea Sălişte un şoferul unui tir, cetăţean străin a ajuns în comă la spital după ce cabina autotrenului l-a lovit. Bărbatul oprise să repare o defecţiune. Un alt şofer, care a oprit să îl ajute, a fost şi el lovit de cabină, suferit un traumatism toracic şi se află în afara oricărui pericol.