SALARII INCREDIBILE în companiile de stat din ENERGIE. Vezi unde se câştigă cel mai mult

Salariile din companiile de stat din energie depăşesc chiar şi de trei ori lefurile din firmele private din acelaşi domeniu, potrivit România TV. De exemplu, la Nuclearelectrica câştigul mediu este de aproape 7.000 de lei, în timp ce la ArcelorMittal, salariul mediu este de doar 1.700 de lei.

20 iul. 2013, 09:13
SALARII INCREDIBILE în companiile de stat din ENERGIE. Vezi unde se câştigă cel mai mult

La companiile de stat, indiferent de situaţia lor financiară, se câştigă foarte bine. Astfel, cele mai mari salarii sunt la societatea Nuclearelectrica, care operează centrala de la Cernavodă. Câştigul mediu în aceasta companie este de 7.000 de lei.

Şi la Hidroelectrica, companie abia ieşită din insolvenţă, câştigul mediu este de circa 6.500 de lei. De asemenea, la Transelectrica, care operează reţeaua electrică naţională, câştigul mediu este de aproximativ 5.000 de lei. Şi în societatea Oltchim, care se află în insolvenţă, câştigul mediu este de 4.000 de lei.

Câştigurile sunt mult mai mari decât cele din societăţile private. De exemplu, la Alro Slatina, câştigul mediu este de 3.300 de lei, în timp ce la compania ArcelorMittal, câştigul mediu este de doar 1.700 de lei.