Fotomodele angajate la cabinetele demnitarilor GALERIE FOTO

Un binecunoscut citat spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie puternică. La demnitarii români e un pic diferit. În spatele lor se află femei frumoase. Numeroşi deputaţi şi secretari de stat şi-au angajat fotomodele drept asistente, au descoperit jurnaliştii de la Kamikaze.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 10:38

O anchetă a jurnaliştilor de la „Kamikaze” arată că unii politicieni sunt interesaţi nu doar de competenţa asistentelor lor, ei fiind sensibili şi la frumuseţea acestora.

Gabriel Plăiașu, deputat liberal de Dîmbovița, și-a angajat, în aprilie, la cabinet, un fotomodel, pe post de referent. Pe domniţă o cheamă Ionela Antonia Rotaru, e născută în iunie ’88, are 1,71 metri, 52 de kilograme și apare inclusiv pe site-ul unei agenții de casting pentru fotomodele și hostesse.

Ștefan Pirpiliu, deputat PDL într-un colegiu din sectorul 3 al Capitalei,  și-a angajat şi el o puștoaică de douăzeci și ceva de ani, tot ca referent. Numele ei este Liana Leru. Potrivit CV-ului, înainte de a lucra pentru Pirpiliu, a fost „front desk“ la Romexpo. De asemenea, ea a mai lucrat și ca promoteriță pentru o agenție din București. De pe site-ul agenției, aflăm că Liana are măsurile 84/60/90, 46 de kilograme, ochii verzi și păr șaten.

Deputatul de Botoșani, Cătălin Buhăianu-Obuf (PDL),  are cu ce să se mîndrească, căci șefa lui de cabinet este plină de calități. Numele ei este Larisa Manuela Moisuc. A absolvit în 2008 cursurile Colegiului Economic „Octav Onicescu“ din Botoșani şi, potrivit informațiilor oferite de Camera Deputaților, lucrează pentru deputat din aprilie 2010.

Nici Minodor Ciprian Dobre, deputat PNL de Mureș, n-o duce prea rău în ceea ce privește angajații. Ancuța Maria Mătieș a fost angajată de deputat în septembrie 2010. A terminat Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității „Babeș-Bolyai“, în 2009 şi, înainte să lucreze la biroul deputatului de Mureș, a fost „consilier vînzări bijuterii și obiecte de lux“ și „front desk officer“.

Gheorghe Coroamă, deputat PDL de Suceava, o are consilieră pe blonda Mihaela Horeică, iar Daniel Oajdea, deputat de Iaşi, pe tânăra Ana Maria Căţărău.

Chiar și femeile din Parlament și-au angajat fete la cabinet. Diana Andreea Rotariu este expert la cabinetul parlamentar al deputatei PNL Mariana Cîmpeanu. Pe profilul de Facebook, Rotariu se laudă că ar fi consilieră și ne arată cam cît de pițipoancă poate fi pozîndu-se în diverse poziții pe birouri.

Şi prin ministere, politicienii îşi iau asistente pline de calităţi.

Marin Anton, secretar de stat la ministerul Mediului şi preşedinte al PDL Ilfov, a angajat-o la cabinet, ca asistentă, pe Roxana Mădălina Ghidănac, fiica unui coleg de partid din Giurgiu. Aflăm din pozele ei de pe Facebook că se plimbă cu o decapotabilă VW Eos și că-i place să-și facă poze cu buzițele țuguiate.

Secretara de cabinet a lui Eugen Dicones-Curteanu, secretar de stat din partea PDL la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, este Anne Marie Răcănel. A terminat Liceul „Benjamin Franklin“ din București chiar anul acesta, iar printre meritele ei se numără  participarea, în 2010, la Miss Cupa Liceelor.

Nici Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu este mai prejos. Dragoş Bogdan, vicepreşedinte al Agenţiei, şi-a angajat drept consilier un fost iepuraş Playboy. Maria Monica Cotar a fost, pentru o scurtă perioadă, chiar şi şefa de cabinet a acestuia. În 2006, Maria Monica a pozat în Playboy.