Ginerele lui Vasile Blaga, Ionuţ Rudeanu, a blocat un drum pentru a se antrena la raliu

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionuţ Rudeanu, a închis un drum din Hunedoara ca să se antreneze pentru raliu. La antrenamentul de raliu, aprobat atât de poliţie, cât şi autorităţile din lumea motorsportului, ar fi trebuit să participe în jur de 60 de sportivi, dar martorii susţin că nu au văzut decât o maşină, respectiv cea a lui Ionuţ Rudeanu.

02 sept. 2013, 11:49
Ginerele lui Vasile Blaga, Ionuţ Rudeanu, a blocat un drum pentru a se antrena la raliu

Drumul spre Mânăstirea Prislop din Hunedoara, lăcaşul de cult unde a slujit şi a fost înmormântat părintele Arsenie Boca, a fost blocat, sâmbătă, timp de opt ore, scrie evz.ro. Stavilă în calea pelerinilor şi a turiştilor care voiau să ajungă la mănăstire a fost nimeni altul decât Ionuţ Rudeanu, ginerele liderului PDL Vasile Blaga.

Oamenii revoltaţi care au fost nevoiţi să ocolească circa 20 de kilometri pentru a ajunge la Mânăstirea Prislop au sesizat că, dincolo de barajul Poliţiei Rutiere şi a agenţilor de pază de la Axis, din localitatea Hăsdat, se afla doar o singură maşină de raliu, cea condusă de Ionuţ Rudeanu.

Poliţia Hunedoara a aprobat blocarea drumului ca urmare a solicitării Clubului Sportiv First Motorsport, din Bucureşti. Pentru aceasta şi-au dat acordul Consiliul Judeţean Hunedoara (administratorul dumului judeţean 687A), organizatorii competiţiei-ACR, Comisia Judeţeană de Automobilism, Clubul Sportiv Auto Karting şi, la final, Direcţia Poliţiei Rutiere (DPR).

Deşi s-a cerut aprobare pentru toţi competitorii, în jur de 60 de participanţi, martorii susţin că la antrenamente nu a participat decât o maşină, cea a ginerelui lui Vasile Blaga.