Udrea vrea locuri de muncă la Roşia Montană

Deputatul PDL Elena Udrea a evitat să spună clar care îi este opinia în legătură cu Proiectul minier de la Roșia Montană, dar a ținut să indice clar că prioritatea ar trebui să o reprezinte locurile de muncă din zonă.

RomaniaTV.net
06 sept. 2013, 06:58
Udrea vrea locuri de muncă la Roşia Montană

Într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Elena Udrea a declarat că „Roşia Montană este o zonă frumoasă, unde s-ar putea face şi turism”.

„Cred însă că prioritatea noastră, în aceste momente, este aceea de a genera locuri de muncă. Dacă există o alternativă în stare să creeeze acelaşi număr de locuri de muncă pentru oamenii de acolo, atunci să mergem pe acea variantă. Dar să facem ceva! Fără locuri de muncă se moare de foame, tinerii pleacă afară să lucreze şi poate nu se mai întorc. Ponta are obligaţia să ne prezinte Proiectul pe care Guvernul şi l-a asumat pentru Roşia Montană, pentru că e un mare deficit de informare publică. Nici parlamentarii şi cred că nici chiar miniştrii nu sunt lămuriţi ce presupune investiţia – câte locuri de muncă apar, dacă profitul statului român este corect, cât de sigură este proiectul din punctul de vedere al mediului şamd. Dacă noi nu ştim, cu atât mai puţin ştie societatea. Premierul vorbeşte despre te miri ce în fiecare zi pe la talk-show-uri, dar lucrurile importante nu le explică”, a spus Elena Udrea.