SECRETUL le-a fost DESCOPERIT. Andreea Tonciu şi Giani Kiriţă au avut o RELAŢIE în urmă cu şase ani

Andreea Tonciu şi Giani Kiriţă au trăit o poveste de dragoste intensă, dar destul de scurtă. Secretul acesta a fost descoperit, de curând, când cei doi amorezi au acceptat să fie colegi într-o emisiune de la Antena 1.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 14:05
SECRETUL le-a fost DESCOPERIT. Andreea Tonciu şi Giani Kiriţă au avut o RELAŢIE în urmă cu şase ani

De aproape două săptămâni, 12 vedete autohtone s-au angrenat într-o luptă de supravieţuire într-un nou format al Antenei 1. Pintre numele grele care cresc raiting-ul, se numără şi Giani Kiriţă şi Andreea Tonciu, care au fost iubiţi în urmă cu şase ani.

La vremea respectivă, Andreea Tonciu se despărţise cu scandal de jucătorul dinamovist Cristi Pulhac, iar Giani Kiriţă evolua în Turcia. Chiar dacă, la acel moment presa a relatat cu lux de amănunte povestea lor de dragoste, cei doi au preferat să nu confirme nimic, ci doar să dea declaraţii cu subînţeles, semn că unuia dintre ei nu îi convenea o mediatizare a relaţiei.

Totusi, Andreea Tonciu nu s-a putut abţine şi, fără să îi pese de consecinţe, şi-a tatuat pe gleznă un desen tribal şi litera „G”, iniţiala prenumelui fotbalistului. Mai mult, Andreea a declarat că s-a tatuat pe picior pentru că şi iubitul ei are tatuaje, informează WoWBiz.ro.

Din păcate relaţia lor nu a durat foarte mult, deoarece Giani avea alte planuri, iar Andreea Tonciu pusese ochii pe Cristian Daminuţă.

„Influenţată fiind de tatuajele iubitului meu, am ales să-mi desenez şi eu ceva drăguţ pe picior. Am vrut G, pentru că e prima literă a numelui cuiva foarte drag mie”, declara la vremea respectivă Andreea Tonciu.

Citeşte şi  Andreea Tonciu, cu un inel suspect pe deget. Se mărită?