A aflat pe stadion că soţia îl înşală. Modul uluitor în care s-a dat de gol nevasta infidelă

Un bărbat din Atlanta, care a mers cu soţia pe stadion, la un meci de baseball, a fost şocat să afle de la două spectatoare că nevasta sa îl înşală cu un alt bărbat. Felul în care a ieşit totul la suprafaţă este uluitor.

28 iul. 2015, 09:05
A aflat pe stadion că soţia îl înşală. Modul uluitor în care s-a dat de gol nevasta infidelă

Cele două spectatoare care au descoperit că bărbatul este înşelat aveau locuri în spatele cuplului. Din curiozitate, una dintre fete s-a uitat mai atent la mesajele pe care femeia le trimitea unei anume Nancy, însă din cele scrise de ea era clar că mesajele sunt pentru un barbat.

N-a fost greu să-şi dea seama că femeia se conversa de fapt cu amantul, pe care îl avea salvat în telefon cu nume de femeie. De altfel, ele au văzut că ăi spunea acestuia Mark în mesaje, iar imediat ce el îi raspundea, soţia le ştergea.

Citeşte şi Avertizarea oamenilor de ştiinţă. Dacă soţia ta are această genă este, probabil, INFIDELĂ

Fetele au făcut poze şi le-au pus pe Twitter, iar pe o bucată de hârtie au scris un mesaj, pe care au reuşit să-l strecoare la plecare în buzunarul soţului. „Soţia ta te înşală. Uită-te la ce mesaje primeşte de la Nancy, în realitate este un bărbat pe nume Mark. Avem poze salvate în telefon, dacă vrei mai multe detalii, îţi lăsăm numărul nostru de telefon„. Bărbatul le-a spus că este căsătorit de 29 de ani şi este fericit în căsnicie, nevenindu-i să creadă că e înşelat, dar după ce a primit fotografiile nu a mai luat legătura cu fetele.