A ajuns la SPITAL cu un FIER în FUND. Ce s-a întâmplat este ALARMANT şi i se poate întâmpla ORICUI FOTO

Un bărbat din India a ajuns de urgenţă la spital cu o bucată de metal care i-a intrat prin fund şi a ieşit pe partea cealaltă. Ce s-a întâmplat este şocant.

08 ian. 2015, 11:56

Ajay Deora, un bărbat de 29 de ani, din oraşul indian Banswara, din regiunea Rajasthan, se întorcea după ce a băut mai multe beri cu un prieten, când a avut parte de un ghinion şocant, potrivit Mirror.

Citeşte şi CAZ ORIPILANT. Un copil de 10 ani a MURIT după ce a intrat într-o BAIE PUBLICĂ. Ce s-a întâmplat este horror

Astfel, din cauza cantităţilor mari de lichide înghiţite, tânărul nu a mai rezistat până acasă şi s-a retras lângă o clădire în construcţii pentru a urina. Cu toate acestea, din neatenţie, el a alunecat şi a căzut de la o înălţime de şase metri cu fundul într-o bară de metal. Din fericire, el a fost auzit de un trecător atunci când urla de durere şi a fost dus de urgenţă la spital, în stare gravă.

Citeşte şi Detaliu şocant surprins de un TATĂ la o lună după ce FIUL său a murit într-o tornadă: Nu mi-a venit să cred

Forţa cu care a căzut în bara de metal a fost atât de mare încât a cauzat grave daune interne. Am reuşit să îi scoatem bucata de metal din corp şi acum se află în recuperare, dar va mai trece ceva timp până când va putea să meargă şi să îşi folosească corespunzător organele excretoare„, a declarat unul dintre doctori.