A apărut avizul medical al lui Vlădan. Şeful Poliţiei, invitat să-şi dea demisia

Jurnalul Naţional a intrat în posesia adeverinţei care i-a permis lui Gheorghe Vlădan să obţină permisul de portarmă. Conform legii, cum aceasta a fost eliberată de angajator, el nu mai avea nevoie de un aviz psihologic.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 14:52
A apărut avizul medical al lui Vlădan. Şeful Poliţiei, invitat să-şi dea demisia

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, declara miercuri seara, în emisiunea Ultima Oră, de la România TV, că dacă există un aviz psiholog pentru permisul de portarmă al lui Gheorghe Vlădan, el îşi dă demisia.

Chestorul făcea referire la un posibil act medical din 16 decembrie 2010, despre care vorbise Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, document despre care Popa susţinea că, de fapt, n-ar exista. „Vă asigur că nu există niciun fel de aviz psihologic la dosar, ci doar cel de la medicul de familie. Dacă apare acest aviz şi dacă acest aviz este real şi este din 2010, pot să vă spun sigur că îmi dau demisia”, declara Liviu Popa la România TV.

Jurnalul Naţional a intrat în posesia dovezii medicale pe care Gheorghe Vlădan a depus-o la dosarul pentru permisul de port-armă. Actul medical cu pricina, datat 25 noiembrie 2010, atestă, sub parafa unui medic, că „Vlădan Gheorghe este clinic sănătos. Nu este în evidenţă cu boli cronice, afecţiuni neuropsihice„.

Conform legii, în condiţiile în care adeverinţa medicală este eliberată de Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr.Nicolae Kretzulescu”, adică de angajator, Vlădan nu mai avea nevoie şi de un aviz psihologic suplimentar, astfel că dosarul său de solicitare a permisului de portarmă era complet.