Iubita lui Lewis Hamilton BEATĂ la X Factor? Vezi detaliul care o dă de gol FOTO

Nicole Scherzinger a postat pe Twitter o fotografie din culisele concursului X Factor, însă în oglindă se văd o sticlă de şampanie şi un pahar de vin roşu.

25 nov. 2013, 16:56

Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger s-au despărţit la începutul verii, iar dacă pilotul de Formula 1 s-a concentrat mai mult asupra curselor, reuşind să încheie sezonul 2013 pe locul 4, Nicole se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea său album de studio şi între timp s-a reîntors în juriul emisiunii X-Factor.

Citeşte şi Nicole Scherzinger, naturală şi sexy pe plajă în Hawaii FOTO

Tocmai prezenţa în această emisiune stârneşte polemici, iar fosta Pussycat Dolls este acuzată nici mai mult nici mai puţin că a apărut beată la ultimele ediţii. Sau cel puţin aceasta a fost senzaţia lăsată celor care au văzut-o, acuzele la adresa sa neîncetând că curgă.

Mai mult, Nicole Scherzinger s-a dat singură de gol, ea postând pe Twitter o fotografie din culisele emisiunii. În poză  se pot observa o sticlă de şampanie, pe jumătate goală şi un pahar de vin roşu, aşezate pe masa din cabina artistei.

Cum e puţin de presupus că altcineva ar fi gustat din licori şi le-ar fi dus în cabina lui Nicole, imaginile n-au făcut decât să le dea apă la moară criticilor.