Cum să ai trup tonifiat ca al lui Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger te învaţă ce exerciţii trebuie să faci pentru a avea un trup tonifiat ca al ei.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 09:26
Cum să ai trup tonifiat ca al lui Nicole Scherzinger

Artista a făcut parte din renumita trupă The Pussycat Dolls, după care şi-a început cariera solo iar acum este membru în juriul show-ului „X Factor” din Marea Britanie. Deşi s-a despărţit de curând de campionul de Formula 1 Lewis Hamillton, Scherzinger nu are de ce să se teamă, ea are toate atuurile pentru a se înconjura doar de succes.

Citeste si Cum să ai picioare tonifiate

Cum să ai abdomen tonifiat ca al lui Nicole Scherzinger. Artista foloseşte o minge medicinală de 4 kg pentru a face excercii. Ţine mingia cu ambele mâini la nivelul şoldurilor, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor şi genunchii uşor îndoiţi. Roteşte-ţi din această postură trupul la stânga şi apoi la dreapta de 12-15 ori pe fiecare parte. După câteva şedinţe poţi încerca acest exerciţiu şi cu mânile ridicate deasupra capului. În acest fel, nu îţi tonifici doar abdomenul, ci şi braţele.

Citeste si: 3 super-hituri pe care le-a refuzat Nicole Scherzinger

Cum obţii braţe tonifiate ca ale lui Nicole Scherzinger. Pentru braţe frumos definite ca ale artistei e musai să faci frecvent flotări. Treci peste prejudecăţile că acesta ar fi un exerciţiu doar pentru băieţi şi la lucru! Un alt exerciţiu pentru braţe tonifiate ca ale lui Nicole Scherzinger, pe care îl poţi repeta cu uşurinţă în intimitatea casei tale implică ajutorul unor prosoape mici sau şerveţele.

Afla cum sa ai un trup ca al lui Nicole Scherzinger pe Cosmopolitan.ro