A apărut o NOUĂ ÎNREGISTRARE cu teroriştii de la Charlie Hebdo: „L-am răzbunat…” VIDEO

O nouă înregistrare video care îi surprinde pe autorii atacului comis pe 7 ianuarie la redacţia Charlie Hebdo, din Paris, a surprins exact momentul în care teroriştii părăseau redacţia revistei. Înregistrarea a fost difuzată în presă.

14 ian. 2015, 10:22
A apărut o NOUĂ ÎNREGISTRARE cu teroriştii de la Charlie Hebdo: „L-am răzbunat…” VIDEO

În înregistrare se vede cum fraţii Said şi Cherif Kouachi ies calmi după ce au omorât 12 persoane în redacţia revistei satirice. În timp ce părăseau redacţia, în înregistrare se mai aude cum unul dintre terorişti spune cu mare satisfacţie: „L-am răzbunat pe Profetul Mahomed”.

Înregistrarea surprinde momentul în care unul dintre islamişti trage focuri de armă spre poliţie, din vehiculul Citroen C3. O maşină a poliţiei vizată de focurile de armă este forţată să dea înapoi.

Vezi şi ATENTATE în FRANŢA. Tragedia care va marca secolul văzută prin lentila aparatului de fotografiat GALERIE FOTO

Atacul comis pe 7 ianuarie la sediul revistei satirice Charlie Hebdo s-a soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi. Printre victime se numără directorul publicaţiei, Stéphane Charbonnier (Charb), şi alţi trei cunoscuţi caricaturişti – Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski).

Citeşte şi Teroare la Paris: Islamişti AU FILMAT ATACURILE de la Charlie Hebdo şi magazinul evreiesc cu camere GoPro

Charlie Hebdo l-a ironizat în paginile tale pe Profetul Mahomed şi lumea islamică, atrăgând astfel multă ură din partea islamiştilor care au încercat să se răzbune. Redacţia, în mod special, a primit o serie de ameninţări teroriste.