A apărut o nouă FEMEIE BARBIE din Rusia, însă NIMENI nu se pune cu ea. Vezi de ce este aşa SPECIALĂ FOTO

Julia Vins are 17 ani şi locuieşte în sud-vestul Rusiei. Cu toate că are o faţă de păpuşă Barbie, corpul ei este mai puternic decât al bărbatului Ken, tânăra fiind culturistă. Inedit este faptul că într-un singur an, ea şi-a modificat total corpul prin antrenamente, lăsându-i mască pe cei din jurul ei.

29 sept. 2014, 14:23

În timp ce colegii ei adoleşcenţi îşi pierd timpul pe Facebook sau prin baruri, Julia Vins petrece cea mai mare perioadă a zilei în sala de forţă. Astfel, frumoasa tânără a primit porecla de „Barbie culturista”, deoarece sub trăsăturile ei drăguţe se ascunde un corp pe care cei mai mulţi bărbaţi ar dori să îl aibă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cum arată o familie de piţipoance veritabile din Rusia FOTO

Copila recunoaşte că a început să ridice greutăţi în sala de sport a şcolii, în urmă cu un an, dorind să îşi mărească încrederea în sine. Inedit este faptul că acum adolescenta din oraşul Engels poate ridica dublul greutăţii sale. Conducerea şcolii i-a descoperit talentul şi apoi i-a oferit un antrenor. Chiar dacă o parte din cei care o văd nu sunt de acord cu alegerile pe care fata le-a făcut privind corpul ei, tânăra spune că se simte bine în propria piele.

Mereu vor fi oameni care îmi vor respecta alegerile, sau pur şi simplu îmi vor explica de ce nu sunt de accord cu ele, însă nu există niciun câştig dacă încerci să defăimezi pe cineva care îşi urmează visul„, a declarat Julia.

Citeşte şi Ksenia, varianta brunetă a păpuşii Barbie, care rivalizează cu blonda Valeria Lukyanova FOTO

În prezent, ea participă la prima competiţie a sa, unde doreşte să îşi depăşească recordurile personale. Ea poate ridica 130 de kilograme din genoflexiune, 75 de kilograme la piept şi 140 de kilograme în stilul smuls.