Cine este Dalia Naim, tânăra care a făcut 43 de operații estetice pentru a arăta ca Barbie. ”Incredibil, a înnebunit planeta”

O femeie din Irak a surprins internetul cu noua sa înfățișare, dar și după ce a mărturisit faptul că are 43 de operații estetice pentru a obține aspectul unei păpuși Barbie! Află în rândurile de mai jos cine este Dalia Naim.

09 apr. 2024, 23:40

O tânără din Irak a stârnit șoc și groază pe rețelele de socializare, după ce a dezvăluit că a suferit nu mai puțin de 43 de operații estetice pentru a obține aspectul unei păpuși.

Citește și Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Secretul creatoarei de modă a ieșit la iveală

Transformarea costisitoare a atras un val de curiozitate și opinii negative în rândul internauților. Dalia Naim este de meserie prezentatoare, iar în Irak este foarte cunoscută, însă chiar și cei mai mari fani ai ei au rămas fără cuvinte când au văzut noua sa înfățișare.

Din ce în ce mai multe persoane aleg să apeleze la operații estetice, dar nu întotdeauna rezultatele sunt cele așteptate, mai ales când exagerezi cu numărul operațiilor.

Acest lucru a fost demonstrat în mod clar de o prezentatoare a unei emisiuni din mediul online, în vârstă de 29 de ani din Irak, care a vrut să devină păpușa Barbie, astfel că, și-a făcut nu mai puțin de 43 de operații estetice!

Fanii au poreclit-o ”Devil Barbie”

Dalia Naim, prezentatoare și personalitate online, a decis să își surprindă urmăritorii cu o schimbare majoră de look. Chiar și așa, reacțiile nu au ajuns la nivelul așteptărilor sale.

După postarea fotografiilor care ilustrau transformarea sa, fanii au fost șocați de felul în care arată în prezent, potrivit Themirror.

Opiniile privind transformarea ei au fost împărțite, iar comentariile negative au „curs” pe rețelele de socializare.

Tânăra a fost chiar poreclită „Devil Barbie” de către internauți.

„Cine a făcut mișto de tine?”, a scris un internaut în secțiunea de comentarii a uneia dintre pozele acesteia.

„Nu îmi vine să cred…Foarte păcat”, a scris altcineva.

„De ce să faci așa ceva? Penibil”, a fost reacția altui internaut.

„Incredibil, a înnebunit planeta”, a scris un altul.

Citește și Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza, referitor la operațiile estetice. ”Eu sunt asumată și recunosc, nu zic ca ea, că nu am liftinguri. În tinerețe arăta foarte bătrână”

Chiar și așa, este important de precizat faptul că Dalia Naim nu regretă decizia de a se transforma într-o păpușă Barbie umană, mai ales că a investit o sumă considerabilă în această direcție.