A apărut o nouă PROVOCARE de pe FACEBOOK. Cum se fotografiază cele mai cunoscute staruri de la Hollywood FOTO

Acum că a venit iarna, provocarea Ice Bucket nu mai este valabilă. Astfel,  vedetele de la Hollywood au dat startul unei noi provocări online, şui anume selfie-ul în aşternuturile de pat, fără machiajul.

08 oct. 2014, 15:54

Cu toate că la prima vedere este vorba doar de un alt motiv pentru a face mai multe selfie-uri, totul are la bază o cauză nobilă, iar campania #WakeUpCall îşi propune să strângă fondurile suficiente pentru susţinerea diferitelor proiecte de sănătate, unul din ele fiind găsirea leacului pentru cancer, potrivit Spy News.

Citeşte şi SELFIE cu o tornadă: Imaginile care fac înconjurul lumii VIDEO

Astfel, regulile sunt simple şi seamănă cu cele de la Ice Bucket Challenge. Fiecare trebuie să îşi facă un selfie în pat, imediat după ce s-au trezit şi să doneze 8$ pentru UNICEF. La rândul lor, ei trebuie să nominalizeze 3 prieteni să le urmeze exemplul. Naomi Campbell a fost printre primele persoane care au dat startul, urmată de comedianul Stephen Fry sau actorul din The Avengers, Tom Hiddleston.

Citeşte şi Imagini care ar trebui scoase de pe internet din cauza SEXUALITĂŢII: Cele mai DECOLTATE SELFIE-URI de Facebook

Campania aminteşte de o altă provocare lansată în trecut, #NoMake-up Challenge, în care vedetele trebuiau să posteze fotografii în care să nu aibă pe faţă niciun strop de machiaj! La final, provoacarea în cauză a reuşit să strângă aproximativ 8 milioane de lire.