A apărut site-ul cu HARTA STĂRII DRUMURILOR din România

Câţiva oameni au creat o hartă cu starea drumurilor din România. Iniţiativă lăudabilă, având în vedere că reuşesc să o actualizeze în fiecare lună.

24 sept. 2014, 09:49
A apărut site-ul cu HARTA STĂRII DRUMURILOR din România

De acum înainte nu o să mai avem nedumeriri referitoare la starea drumurilor din România, fiindcă o comunitate de pasionaţi de infrastructură a creat o hartă cu starea şoselelor din ţara noastră, scrie promotor.ro.

Citeşte şi AUTOSTRĂZILE din România cu şi fără BENZINĂRII. Vezi HARTA

Comunitatea activează pe forumul construimromania.ro, unde oricine îşi poate face un cont ca să dea informaţii despre starea în care se află drumurile pe care au condus recent. Harta se actualizează lunar, iar din 2015, speră cei din spatele site-ului, ea va fi una interactivă, căci acum este statică.

Citeşte şi Harta calităţii drumurilor din România. Pe unde să nu mergi cu maşina

Conform administratorilor site-ului, comunitatea s-a cristalizat în jurul anilor 2008-2009, pornind de la dorinţa de a discuta tema infrastructurii naţionale: autostrăzi, căi ferate, aeroporturi. „La acea vreme, informaţiile publice erau puţine, iar în domeniul autostrăzilor progresul lucrărilor era complet necunoscut”, spun cei de la Construim România.