A apărut un nou martor în cazul morţii lui Dan Condrea. Ce DEZVĂLUIRI a făcut acesta VIDEO

Apar noi martori în cazul morţii lui Dan Condrea. Un angajat al fermei din Buftea a ajuns la locul tragediei imediat după producerea accidentului . Martorul spune că printre detaliile povestite de cei care au asistat la ancheta făcută de poliţişti s-au strecurat şi minciuni. El a povestit în exclusivitate pentru România TV tot ce a văzut atunci. 

07 iul. 2016, 10:47
A apărut un nou martor în cazul morţii lui Dan Condrea. Ce DEZVĂLUIRI a făcut acesta VIDEO

Ferma în care munceşte inginerul Obadă se află la câteva sute de metri de locul în care a murit Dan Condrea. Aşa se face că bărbatul a ajuns la locul tragediei în doar câteva minute. Acesta spune că toate detaliile de la faţa locului indicau faptul că Dan Condrea ar fi avut viteză foarte mare în momentul impactului.

Noul martor a găsit si explicatia la faptul că masina lui Condrea nu apare pe camerele de luat vederi de la ieşirea din Corbeanca. El spune că există şi un alt drum, pe câmp, prin floarea soarelui, care leagă Buftea de Corbeanca.

Bărbatul spune că nu toate amănuntele povestite de martori sunt reale. De asemenea, acesta susţine că lângă copacul de care s-a lovit maşina condusă de Dan Condrea mai pot fi văzute urme ale accidentului .