A apărut un nou trailer pentru serialul „House of the Dragon”. Fanii sunt în extaz VIDEO

Plasat cu 300 de ani înainte de evenimentele din seria „Game of Thrones”, „House of the Dragon” spune povestea unei perioade tulburi pentru familia Targaryen.

07 mai 2022, 09:21
A apărut un nou trailer pentru serialul „House of the Dragon”. Fanii sunt în extaz VIDEO

„House of the Dragon”, un prequel al seriei „Game of Thrones”, are premiera pe 21 august pe platforma HBO Max. În aşteptarea primelor episoade, a fost lnsat cel mai recent trailer.

Deocamdată, fanii s-au arătat foarte mulțumiți și așteaptă cu nerăbdare ca serialul să înceapă.

Citeşte şi HBO Max a lansat primele imagini din „House of the Dragon”. Trailerul a strâns 6 milioane de vizualizări în 20 de ore VIDEO

Plasat cu 300 de ani înainte de evenimentele din seria „Game of Thrones”, serialul spune povestea unei perioade tulburi pentru Casa Targaryen. Punctul principal de disputa este cine ar trebui să conducă tronul de fier, desigur, intriga fiind însă ţesută din întâmplări dramatice şi pline de suspans, ne asigură producătorii.

Va fi o dramă cu zece episoade, în care intriga se concentrează pe Dansul Dragonilor – războiul civil care a avut loc între frații Targaryen, Aegon II și Rhaenyra, asupra tronului, după moartea tatălui lor.

Personajele principale vor fi Prințul Daemon Targaryen (Matt Smith, „The Crown”), care este fratele regelui; nepoata sa Prințesa Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy), care este fiica regelui; Regele Viserys Targaryen (Paddy Considine); Alicent Hightower (Olivia Cooke); și Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint), cunoscut sub numele de Şarpele de Mare.

Citeşte şi HBO a anulat o continuare la Game of Thrones, deşi a cheltuit peste 30 de milioane de euro pe episodul pilot. Seria va avea totuşi un prequel în 2022