HBO Max a lansat primele imagini din „House of the Dragon”. Trailerul a strâns 6 milioane de vizualizări în 20 de ore VIDEO

HBO Max a lansat un scurt trailer pentru serialul "House of The Dragon", cel mai așteptat al anului 2022. Imaginile au strâns peste 6 milioane de vizualizări în doar 20 de ore!

06 oct. 2021, 14:10
HBO Max a lansat primele imagini din „House of the Dragon”. Trailerul a strâns 6 milioane de vizualizări în 20 de ore VIDEO

HBO Max a lansat primele imagini din „House of the Dragon”. Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Platforma de streming HBO Max a lansat un scurt trailer pentru cel mai aşteptat serial al anului 2022.

HBO Max a lansat primele imagini din „House of the Dragon”

Serialul este bazat pe cartea „Fire & Blood” a scriitorului George R.R. Martin, iar acțiunea se petrece cu 200 de ani înainte de căderea tronului de fier, urmărind istoria familiei Targaryen. Trailerul a strâns 6 milioane de vizualizări în doar 20 de ore de la lansare!

HBO Max va fi lansat anul viitor în România. Se anunţă o concurenţă serioasă pentru Netflix

Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în Europa luna aceasta, iar în 2022 acoperirea va fi extinsă cu 21 de ţări de pe continent. Recent, serviciul de streaming a fost lansat în 39 de ţări din America Latină şi Caraibe, iar până în 2026 obiectivul companiei este ca acesta să fie disponibil în 190 de ţări. HBO Max va fi lansat în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra pe 26 octombrie şi va ajunge în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, şi în Portugalia în 2022.

Această platformă de streaming deţinută de gigantul american al telecomunicaţiilor AT&T a fost lansat iniţial în luna mai 2020 în SUA, după ce rivalii săi Apple şi Disney şi-au lansat propriile lor platforme încă de la finele lui 2019, fără a mai vorbi de Netflix, Amazon sau Hulu, care sunt prezente de mai mulţi ani pe acest segment.