A avut creier cât un PAPAGAL. Vezi ce le-a făcut un bărbat POLIŢIŞTILOR FOTO

Un bărbat de 32 de ani a recurs la un gest ciudat în momentul în care poliţiştii l-au oprit pe stradă. Astfel, tânărul a aruncat cu un papagal într-un ofiţer, motiv pentru care a fost arestat. Inedit este faptul că pasărea l-a muşcat de deget.

22 oct. 2013, 06:36

Luis Santana, un bărbat de 32 de ani din Connecticut, a fost adus în secţia de poliţie după ce a recurs la un gest absolut uimitor în momentul în care a fost somat de poliţie. Tânărul alerga fără tricou pe stradă, cu un papagal în mână, când autorităţile i-au spus să oprească şi să răspundă la câteva întrebări deoarece în zonă avusese loc o bătaie, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un papagal rătăcit le-a spus poliţiştilor unde locuieşte

În acel moment, bărbatul a devenit agresiv şi a aruncat cu pasărea într-unul dintre ofiţeri. Inedit este faptul că papagalul l-a muşcat pe poliţist de deget. Astfel, agresorul a fost acuzat atât de cruzime asupra animalelor, cât şi de atacarea unui ofiţer de poliţie.

 În prezent, pasărea se află într-un posesia statului, fiind confiscată. Tânărul a fost eliberat din închisoare, însă îşi aşteaptă procesul care va avea loc în luna noiembrie.

Citeşte şi Un papagal pierdut a bătut la uşa unei case, pentru a fi ajutat FOTO