Schimb de replici INCREDIBIL între Dani Oţil şi Ştefan Bănică, despre Mihaela Rădulescu

Nimeni nu ar fi crezut că vreodată Dani Oţil se va întâlni cu Ştefan Bănică Jr. şi ambii vor discuta chiar despre un subiect special din viaţa lor, Mihaela Rădulescu. Fiindcă viaţa este mereu plină de surprize, recent, cei doi au avut prima confruntare publică.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 14:20

Invitat chiar în platoul emisiunii „Neaţa cu Răvan şi Dani”, Ştefan Bănică Jr. a fost foarte degajat şi a dorit chiar să vorbească despre relaţia cu Mihaela Rădulescu.

Ştefan Bănică: „Toate femeile din viaţa mea au fost nişte lecţii de viaţă”

Întrebarea cheie din acest subiect a fost pusă de asistenta celor doi prezentatori, Flavia. Aceasta l-a întrebat pe artist dacă a aşteptat-o pe Mihaela Rădulescu vreodată în faţa altarului. Cum întrebarea a fost una de multe puncte, Ştefan Bănică Jr. a fost pus în dificultate, evitând pentru câteva momente să ofere şi un răspuns. După câteva momente, însă, cântăreţul i-a pasat răspunsul lui Dani Oţil, care a izbucnit imediat în râs, potrivit CanCan.

„Am sau nu am aşteptat-o pe Mihaela Rădulescu, în faţa bisericii minute în şir, crezând că nu mai vine?”, a fost întrebarea asistentei TV.

Iar răspunsul artistului a fost: „Răspunde tu, Dani. Ah, e greşită în ultima parte”.

Citeşte şi  Dani Oţil dezvăluie MOTIVIL BOMBĂ pentru care S-A DESPĂRŢIT de Mihaela Rădulescu