A avut zile. A fost lovit de o dubă, a pierdut o bucată din craniu, dar şi-a revenit MIRACULOS

Un adolescent de 13 ani a fost lovit în plin de o dubă şi a stat în comă indusă timp de două săptămâni, înainte ca medicii să le spună părinţilor că şansele de supravieţuire erau aproape nule. Exact atunci, însă, puştiul a început să dea semne că îşi revine, iar toată lumea a crezut că are de a face cu un miracol.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 13:31

Nathan Gardiner, în vârstă de 13 ani, este un puşti care a revenit la viaţă după o comă din care nimeni nu-i mai dădea şanse să-şi revină. Băiatul a fost lovit în plin de o dubă în august 2012 şi a suferit leziuni cerebrale atât de grave, încât medicii au fost nevoiţi să-i îndepărteze o bucată din cutia craniană, pentru ca aceasta să nu mai apese pe creierul inflamat.

După două săptămâni de comă indusă, timp în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate, doctorii nu-i mai dădeau băiatului nicio şansă să-şi revină şi au recomandat familiei să-şi ia rămas bun.

CITEŞTE ŞI: Recuperarea care a uimit medicii: Trebuia să fie PARALIZATĂ, dar a început să meargă în ZECE zile

Nathan a arătat, însă, că este un luptător şi a sfidat toate previziunile sumbre ale medicilor, revenind încet-încet la viaţă. Timp de trei luni după aceeea, adolescentul a rămas în spital pentru tratament, iar după alte şase luni de recuperare este aproape de a trăi o viaţă normală.

În februarie, la şase luni de la accident, Nathan a fost internat din nou pentru a fi supus unei operaţii de reconstruire a craniului, care a constat în implantarea unei plăci de titan. Recuperarea a continuat, iar acum Nathan a început să meargă din nou la şcoală, cu toate că încă nu-şi poate folosi bine partea stângă a corpului.

CITEŞTE ŞI: Muzica face MINUNI! Adele a trezit din comă o fetiţă de 7 ani