A câştigat un CONCURS de FRUMUSEŢE şi a primit cadou o OPERAŢIE ESTETICĂ la alegere. Continuarea este TRAGICĂ

O studentă la medicină din Ecuador a câştigat un concurs de frumuseţe local şi a primit cadou o operaţie estetică la alegere. Tânăra a ales liposucţia, însă intervenţia chirugicală a avut un sfârşit tragic.

14 ian. 2015, 21:41

Catherine Cando, o tânără de doar 19 ani, a primit drept premiu o maşină, o tabletă şi o operaţie estetică la alegere, plătită de organizatori. Cu toate că a fost considerată cea mai frumoasă fată dintre participante, juriul a sfătuit-o să slăbească puţin. În acel moment, ea le-a spus că va face mai mult sport, potrvit Daily Mail.

Citeşte şi Daniela Crudu NU mai vrea operaţii estetice. Motivul este unul BANAL

Chiar şi aşa, într-un final, studenta a ales operaţia de liposucţie, la insistenţele medicului, chiar dacă ar fi vrut să o ofere unei alte persoane care chiar avea nevoie de ea.  În mod tragic, în timpul intervenţiei, fata a murit în urma unui stop cardiac. Ulterior, doctorul a fost arestat şi în cazul morţii suspecte a fost deschisă o anchetă.

Citeşte şi OBSESIA pentru OPERAŢII ESTETICE i-a fost fatală. A murit pe masa de operaţie

Înainte să facă operaţia a primit mai multe telefoane de la doctor care a încercat să o convingă să se opereze, dar ea tot a spus nu. Se gândea să lase pe altcineva să o facă„, a declarat fratele tinerei decedate, Daniel Zavala, de 24 de ani.