A cedat şi a spus ADEVĂRUL! Cezar Ouatu, DECLARAŢII BOMBĂ despre oreintarea sa SEXUALĂ

Cezar Ouatu s-a hotarat sa dea cartile pe fata dupa ani intregi in care s-a speculat ca ar fi homosexual. In ciuda faptului ca este sustinator al LGBT, artistul a dezvaluit ca nu este gay.

25 aug. 2018, 15:52
A cedat şi a spus ADEVĂRUL! Cezar Ouatu, DECLARAŢII BOMBĂ despre oreintarea sa SEXUALĂ

Cezar Ouatu a participat in cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”, unde marea majoritate a transformarilor sale au fost fie in artisti gay, fie in cantarete cunoscute.

Cezar Ouatu a dezvăluit marele său REGRET. Ce spune despre relaţia cu Daniela Crudu

„Eu sunt cum m-a lăsat mama mea şi mama natură, heterosexual (…). Cred că unul dintre cele mai urmărite momente din trei sezoane Te cunosc de undeva a devenit Cristi din Banat. Un personaj pe care l-am adus cu anumite valenţe actoriceşti la nivelul unui personaj, adică i-am făcut un mare bine acestui domn care, din câte ştiu, este homosexual. Tocmai ăsta este avantajul meu, să spun într-un fel, şi talentul de a reuşi să întruchipez şi să am o disociere dintre scenă şi viaţa de zi cu zi. Lumea uneori are percepţii ciudate. Ideea este că noi suntem artişti şi jucăm anumite roluri, dar rolul vieţii noastre e diferit”, a declarat Cezar Ouatu.