A condus beat, a omorât un om pe trecere, dar a scăpat de închisoare

Un poliţist din Cluj, care în octombrie 2010 a accidentat mortal un pieton şi a fugit de la locul faptei, a primit o pedeapsă cu suspendare din partea Curţii de Apel Cluj.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 09:15
A condus beat, a omorât un om pe trecere, dar a scăpat de închisoare

Este poliţist, a condus beat, a omorât un om pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului. Nu face însă nicio zi de puşcărie.

Gheorghe Tomescu, poliţistul care în octombrie 2010 a omorât un bărbat de 39 de ani pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului, a primit pedeapsa cu închisoare, dar cu suspendare. Curtea de Apel Cluj a hotărât ca fostul comisar-şef de la Poliţia Rutieră Cluj să primească o pedeaspă de 1 an şi opt luni de închisoare, cu suspendare.

La sfârşitul lunii octombrie 2010, Gheorghe Tomescu a accidentat mortal un bărbat de 39 de ani în localitatea Bata, chiar pe trecerea de pietoni. Poliţistul a primit iniţial la Judecătoria Beclean o şentinţa cu executare de 9 luni de închisoare pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a declarat recurs, cazul ajungând la Curtea de Apel Cluj.