A crezut că a salvat un pui de pisică, însă în realitate adevărul a fost altul. Ce a crescut, de fapt, în propria casă

O iubitoare de animale din Siberia a trăit o întâmplare inedită. Tânăra a crezut că a salvat de la moarte un firav pui de pisică. După un timp, și-a dat seama că pisica era de fapt...o panteră. Acum o crește alături de câinele său, în casă.

13 dec. 2023, 13:51
A crezut că a salvat un pui de pisică, însă în realitate adevărul a fost altul. Ce a crescut, de fapt, în propria casă
A crezut că a salvat un pui de pisică, însă în realitate adevărul a fost altul. Ce a crescut, de fapt, în propria casă

A salvat o pisică ce s-a transformat într-o fiară sălbatică. O tânără din Siberia a avut parte de o întâmplare unică. Posesoare a unui câine din rasa Rottweiler, care i-a devenit familie și cel mai bun prieten, tânăra a găsit un pui de felină abandonat, plin de noroi, și l-a dus acasă pentru a-l îngriji și pentru a-l integra în familia ei. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că mica felină era de fapt un prădător feroce.

Citește și: Pisica Lisi a călătorit 1.000 de kilometri pentru a-și regăsi stăpâna. Unde a fost găsită felina în vârstă de trei ani

A crezut că a salvat o pisică, dar de fapt era o panteră

O tânără din Siberia a avut parte de o experiență inedită, după ce a găsit pe stradă un pui de felină. Fără să se gândească la urmări, femeia a luat puiul acasă și l-a îngrijit, i-a dat să mănânce și l-a crescut alături de câinele familiei, devenind buni prieteni. Timpul a trecut, și felina firavă ce semăna cu o pisicuță s-a dovedit a fi, de fapt, o panteră.

Mulți au rămas șocați să afle cât de blândă este felina ținând cont că este un animal de pradă. Acest lucru se datorează faptului că felina a crescut alături de câinele tinerei și nu a deprins până acum obiceiuri bizare și nici nu a sărit la atac vreodată. Pantera domesticită este obișnuită să stea în casă și este scoasă la plimbare alături de rottweiler.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de brothatsnature (@brothatsnature)

„Un pui de panteră abandonat a fost salvat după ce mama sa a respins-o complet și a refuzat să-i dea laptele și îngrijirea de care avea atâta nevoie. O femeie din Siberia a crescut-o din greșeală crezând că este o pisicuță. Ea a crescut pantera alături de rottweilerul ei și au format o relație uimitoare. Pantera a fost crescută în același mod în care este crescut și dresat un câine, așa că nu reprezintă o amenințare pentru alte animale, deoarece nu știe să fie altfel. În general, nu ați putea crește o panteră din sălbăticie, deoarece sunt animale periculoase și nu pot fi domesticite odată ce au trăit în sălbăticie”, se arată în postarea de pe internet, care prezintă povestea tinerei din Siberia și a panterei.

Citește și: Cum arată animalul care i-a uimit pe zoologi. Pisica-vulpe a fost descoperită recent pe o insulă, iar localnicii sunt în șoc