A crezut că fetiţa ei are prima MENSTRUAŢIE, lăsând-o în agonie pentru CINCI ORE, după un incident PIDOSNIC

O mamă din America şi-a lăsat fetiţa de doar zece ani în agonie pentru cinci ore, înainte să se ducă la spital şi să cheme poliţia, crezând că sângele din lenjeria ei provine de la menstruaţie, cu toate că minora fusese împuşcată în fund de un glonţ rătăcit şi intrat pe fereastră.

23 sept. 2013, 14:14
A crezut că fetiţa ei are prima MENSTRUAŢIE, lăsând-o în agonie pentru CINCI ORE, după un incident PIDOSNIC

Bizarul incident a avut loc în Carolina de Nord, în cursul nopţii de joi la ora 02.00, atunci când copila dormea, pregătindu-se pentru următoarea zi de şcoală. Conform NY Daily News, fata de 10 ani s-a trezit în toiul nopţii urlând, lucru care a alertat familia.

Citeşte şi Povestea unei fetiţe de 12 ani, ÎMPUŞCATĂ în FAŢĂ, care a dus la prinderea agresorului de pe PATUL de SPITAL

Cu toate că lenjeria minorei era plină de sânge, mama a considerat că fata are prima menstruaţie, explicându-i că durerea şi sângele sunt lucruri normale. Şocant este faptul că femeia a avut nevoie de cinci ore pentru a realiza că fiica sa a fost împuşcată în fund, după ce a cercetat patul şi a găsit mai multe găuri de gloanţe. 

Citeşte şi Durerile menstruale te îngrozesc? Vezi remediile naturiste care îţi fac viaţa mai uşoară

Potrivit autorităţilor, în zona respectivă a avut loc un schimb de focuri între mai multe persoane aflate în două maşini, ajungând la concluzia că mai multe gloanţe rătăcite au ajuns în dormitorul fetiţei, după ce au intrat pe fereastră. Până în prezent, nu au fost făcute arestări, în timp ce victima se află în spital, în stare stabilă.