A crezut că undiţa a rămas agăţată de un SUBMARIN, dar a prins un peşte mai greu ca o GORILĂ FOTO

Publicat: Vineri, 16 August 2013 21:10 // Actualizat: Vineri, 16 August 2013 21:10 // Sursa: RTV.net

Un bărbat din Germania a reuşit să prindă cel mai mare halibut din Oceanul Atlantic în timpul unei excursii de pescuit în Norvegia. Cu toate că a a crezut că acul undiţei a rămas prins de un submarin, pescarul a scos la suprafaţa un peşte de 232 de kilograme, mai greu ca o gorilă, pe care ulterior l-a donat unor comercianţi locali.

Marco Liebenow, un bărbat din Germania, a reuşit să prindă cel mai mare halibut din Oceanul Atlantic în timpul unei partide de pescuit oceanic în Norvegia. Astfel, el a reuşit să captureze o adevărată bestie care cântăreşte peste 230 de kilograme, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A mers la pescuit şi s-a întors cu un MONSTRU de 194 de KILOGRAME - FOTO

Cu toate că la început a glumit spunând că undiţa a rămas prinsă de un submarin, pescarul a avut nevoie de 90 de minute pentru a aduce captura pe vas. Când aceasta a fost aproape de ambarcaţiune, mai mulţi prieteni au folosit o sfoară pentru a lega halibutul de aproape trei metri. În prezent, el aşteaptă omologarea recordului, fiind mândru de reuşita sa.

Citeşte şi Inedit: A fost capturat cel mai BĂTRÂN PEŞTE din lume, un adevărat MONSTRU al ADÂNCURILOR FOTO

Chiar dacă ar fi putut să mănânce din acel peşte un an, bărbatul a decis să doneze captura unor comercianţi locali.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 sep 08:43
Votează email 0 email
...target="_blank" rel="nofollow" >NY Daily Mail. Citeşte şi A crezut că undiţa a rămas agăţată de un SUBMARIN, dar a prins un peşte mai greu ca o GORILĂ FOTO Cu toate acestea, atunci când...
18 aug 18:19
...Germania a reuşit să prindă cel mai mare halibut din Oceanul Atlantic în timpul unei excursii de pescuit în Norvegia. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H