A crezut că va avea parte de o VACANŢĂ de VIS, însă a fost obligată să se mărite cu propriul VĂR VIDEO

O tânără din Australia a crezut că va avea parte de o vacanţă de vis în Egipt, atunci când de abia împlinise 13 ani, însă a fost răpită de familia propriului tată şi obligată să se căsătorească cu un văr, conform tradiţiei islamice. Într-un final, după cinci ani de cruzime, ea a reuşit să scape.

01 iul. 2014, 07:30

Rania Farrah, o tânără australiancă, avea doar 13 ani atunci când se afla împreună cu fratele ei mai mare, în ceea ce credea că o să fie cea mai tare vacanţă din viaţa ei. Cu toate acestea, viaţa ei a luat o întorsură teribilă în momentul în care a fost răpită de rudele tatălui ei, dusă în Siria şi obligată să se căsătorească cu un văr. Astfel, bărbatul avea 30 de ani şi fata nu îl văzuse niciodată, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Tragedie fără margini în Australia. O mamă din România şi-a călcat fetiţa de doi ani cu maşina

Cu toate acestea, după cinci ani de chin, când a împlinit 18 ani, ea a reuşit să fugă de la familia ei, din Siria. Într-un interviu oferit recent ea a recunoscut că s-ar fi sinucis dacă planul ei nu ar fi dat roade. Mama fetei divorţase de soţul ei, un sirian, după o căsnicie de 20 de ani. Şocant este faptul că femeia ştia de răpirea fiicei sale, dar nu a putut să o ajute.

Citeşte şi O DANSATOARE la BARĂ a fost răpită de un bărbat când ieşea din CLUB. Ce i-a făcut după ce a dus-o acasă VIDEO

Adolescenta a fost ajutată să evadeze de un angajat al Ambasadei Marii Britanii din Damasc, care a cerut ajutorul autorităţilor locale.