A cumpărat de la cofetărie o prăjitură pentru copilul de un an, dar ce a găsit în ea nu a mai lăsat-o să doarmă

O arădeancă a descoperit un vierme într-o prăjitură chiar în timp ce îi dădea să mănânce copilașului de un an. Soțul femeii a mers la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Arad pentru a depune o reclamație.

RomaniaTV.net
17 mart. 2016, 09:22

Femeia a povestit că soțul său i-a cumpărat o prăjitură cu iaurt și zmeură de la o cofetărie de la bulevardul Revoluției, pentru care a plătit 5,5 lei.

Când a ajuns acasă, femeia a început să-i dea copilașului de un an să mânănce, iar la un moment dat a descoperit viermele.

„Nu era un vierme de fruct, ci unul mai mare. M-a apucat o greață cumplită, mai ales că îi dădeam copilului. Dacă mâncam eu, luam bucăți mai mari și probabil nici nu sesizam. Este revoltător că se întâmplă așa ceva! Nici nu m-am întors cu prăjitura la cofetărie, pentru că nu de bani îmi pare rău. Toată noaptea am avut în minte acel vierme aflat în prăjitura din care îi dădeam copilului”, a relatat arădeanca.

Ea a păstrat desertul, iar soțul său l-a dus în această dimineață la CJPC. Comisarul-șef adjunct, Gheorghe Iancu, a declarat că se va merge în control, în echipă cu inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, pentru a fi verificate fluxul tehnologic de producție, modul de păstrare și expunere la comercializare, scrie aradon.ro