A dat o petrecere de ziua copilului, dar a descoperit ceva ÎNFIORĂTOR în poze. Ţi se face părul măciucă

O familie a făcut o descoperire înfiorătoare despre casa în care locuia după ce a analizat pozele făcute la o petrecere aniversară.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 06:40

Când fiica lor Charlotte a împlinit 10 ani, au dat o petrecere pentru familie şi prietenii apropiaţi. Evident, s-au făcut multe poze, însă una le-a atras atenţia în mod deosebit la 3 ani de la petrecere.

În fotografie se vedea mama sărbătoritei, Sally, care ţinea tortul în mâini. În faţa ei, stăteau copiii, iar în oglinda din spatele său poate fi văzută reflexia unui băieţel. Culmea este, însă, că nimeni nu ştia cine este copilul şi că nimeni nu îşi aducea aminte să fi participat la petrecere.

Ţi s-a făcut pielea de găină? Mai urmează!

Sally a povestit că din prima zi în care s-a mutat în acea casă a simţit că locuinţa era bântuită. Iar acum, avea şi dovada.

„Am adus tortul în camera în care erau copiii. S-au aşezat pe canapea, la pozat”, îşi aduce aminte femeia. După trei ani, când au privit pozele de la petrecere, au văzut că într-una din ele apărea un băieţel.

„Iniţial, am crezut că era Ollie, fiul nostru. Dar, după cum se vede şi în poză, acesta nu era în spatele meu, ci în faţa mea, pe canapea, lângă sora lui. Tot timpul cât am stat în casa aia am avut senzaţia că era bântuită. Acum aveam şi dovada”, a mai spus aceasta.

„Ţin minte că de multe ori găseam lucrurile mutate prin casă şi nu o făceau copiii mei. Alteori tot auzeam cum cineva ma strigă ‘mama’, deşi copiii mei nu erau acasă. Erau momente când căluţul electric pornea, chiar dacă nu era băgat în priză”, a continuat aceasta.

Deşi susţine că, în timp, s-a obişnuit cu atmosfera, Sally şi familia ei s-au mutat, în cele din urmă, din casă. „Niciodată nu vom mai pune piciorul acolo”, a spus aceasta, într-un interviu pentru presa locală, după ce i-a fost mediatizat cazul.


loading...
Partenerii noștri