A dat un pumn şi l-a omorât pe loc. Criminalul a fost prins după 12 ore de căutări

Un tânăr de 27 de ani suspectat că a omorât un bărbat din judeţul Prahova care lucra ca zilier în Vrancea, cu care a avut un conflict spontan şi pe care l-a lovit cu pumpul în gât, a fost căutat de joi noapte de către poliţiştii vrânceni, fiind găsit după aproximativ 12 ore în oraşul Adjud.

21 iul. 2017, 07:37
A dat un pumn şi l-a omorât pe loc. Criminalul a fost prins după 12 ore de căutări

Poliţiştii din Vrancea au fost sesizaţi, joi seară, în jurul orei 20.15, că în satul Pufeşti, comuna cu acelaşi nume, a avut loc o altercaţie între două persoane: un tânăr de 27 de ani, din localitate, şi un bărbat de 30 de ani, din Prahova, care lucra ca zilier în zonă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul de 27 de ani l-ar fi lovit pe cel de-al doilea cu pumnul în gât, iar în urma lovitrurii acesta a căzut şi a rămas inconştient la pământ.

Potrivit news.ro, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea, sosiţi la faţa locului, l-au resuscitat, însă la ora 21.25 a fost declarat decesul.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe autorul crimei şi au început căutările, tânărul fiind prins după 12 ore în oraşul Adjud.

Tânărul a fost dus la Poliţie pentru a fi audiat.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi recidivist, fiind recent eliberat din închisoare.