A devenit vedetă pe Tik Tok după ce și-a dizolvat acidul din buze. Soțul ei nu a mai recunoscut-o când a văzut cum arată – VIDEO

Cleo Symes a devenit vedetă pe Tik Tok după ce a postat un filmuleț in care a arătat lumii cum arată după ce și-a dizolvat acidul din buze.

16 feb. 2022, 20:12
A devenit vedetă pe Tik Tok după ce și-a dizolvat acidul din buze. Soțul ei nu a mai recunoscut-o când  a văzut cum arată – VIDEO

A devenit vedetă pe Tik Tok după ce și-a dizolvat acidul din buze. Femeia a apelat la intervenția esteticienilor pentru a-l cuceri pe soțul ei, însă rezultatul nu a fost cel pe care și-l dorea.

A devenit vedetă pe Tik Tok după ce și-a dizolvat acidul din buze. Soțul ei nu a mai recunoscut-o când a văzut cum arată – VIDEO

Femeia a apelat la ajutorul specialiștilor pentru injectarea de fillere în buze, dar după ce a văzut rezultatul, și-a dorit să nu fi încercat niciodată așa ceva.

Timp de cinci ani, Cleo a mers la un estetician și și-a injectat în buze acid hialuronic. Femeia devenise dependentă de fillere, până într-o zi când a realizat că și-a deformat complet gura.

Cleo Symes e dansatoare și a decis după 5 ani să meargă la un specialist pentru dizolvarea acidului din buze. Femeia a vrut să revină la chipul pe care îl avea inițial, înainte de a apela la ajutorul medicului estetician.

Modul în care arăta înainte de a-și dizolva fillerul din buze i-a surprins pe internauți pentru că avea buzele extrem de umflate.

@cleosymes Getting my lips dissolved.. trust the process 😂 #lipfiller #lipdissolving #foryou @muushyp ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Tânăra în vârstă de 25 ani din Bournemouth, Dorset, a postat pe contul ei de TikTok un video cu felul în care arătau buzele ei înainte de a renunța la fillere. De asemenea, ea le-a povestit urmăritorilor ei despre reacția neașteptată a iubitului ei când a văzut-o cum arată fără niciun fel de modificări, potrivit The Sun.

Iubitul ei, Marshall, a rămas mască după ce a văzut-o fără fillere în buze, iar femeia a promis că nu va mai încerca niciodată să își mărească buzele, preocupându-se maim ult de faptul că vrea să fie naturală.

“Așa arată buzele mele după dizolvarea fillerelor. Nu mai vreau să am niciodată buzele mărite. Acum se vede doar o reacție de la dizolvare și o ușoară umflătură”, a scris Cleo după ce a apelat la intervenția de dizolvare a fillerului.

După dizolvarea acidului din buze, Cleo se mândrea cu mărimea normală a buzelor ei, reușind din nou să zâmbească. Tânăra a avut în buze o cantitate imensă de acid hialuronic, de la mai mulți medici esteticieni, și era timpul să fie mulțumită de felul în care arată ea în mod natural, fără a mai apela la alte trucuri periculoase care i-au deformat fața pentru atat de mult timp.

@cleosymes Update from your no.1 tweenie #fyp #lipdissolving #lipfiller #KindAndFree ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Citește și: Butonul secret pe care îl are orice iPhone. O femeie a devenit virală pe Tik Tok după ce a arătat utilizatorilor din lumea întreagă că au folosit greșit acest telefon – VIDEO