A divorțat după doar un an de căsnicie. Artistul a făcut dezvăluiri despre eșecurile sale în dragoste

Artistul Robert Ionuț Pumnea a vorbit despre experiențele sentimentale prin care a trecut și care s-au finalizat cu despărțiri.

10 ian. 2023, 20:38

La 29 de ani, artistul a devenit cunoscut în zona Sibiului datorită calităților sale vocale și a modului în care își susține cariera. Pasiunea pentru muzică i s-a insuflat încă din copilărie, mama și bunica lui cochetând cu folclorul, iar tatăl lui a fost danasator profesionist într-un ansamblu local.

La vârsta de 12 ani, Robert s-a mutat în Marea Britanie cu familia, lucru care l-a împiedicat să-și exploreze pasiunea. La împlinirea vârstei de majorat, acesta a luat decizia de a urma drumul muzicii populare, în România, lăsând în spate o posibilă carieră de avocat în Anglia.

Întors la Sibiu, artistul și-a continuat studiile la Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, iar acum urmeazu un master la SNSPA. Pe lângă activitatea profesională, și cea amoroasă a fost una destul de tumultoasă.

„Viața amoroasă a fost frumoasă și tumultoasă. Am iubit, Dumnezeu mi-a dat posibilitatea să iubesc și am profitat din plin. Dar, când profiți prea mult, lucrurile nu sunt mereu așa cum îți dorești. La Sibiu mi-am cunoscut partenera care mi-a devenit soție, în 2019. A fost o poveste frumoasă, am început amândoi tineri, nebuni, nu ne gândeam la consecințe. Eu aveam 25 de ani, ea 19. Am discutat despre drumul pe care vrem să pornim, ai noștri au fost de acord, și am decis că în anul următor să avem nunta.

Citește și: Steliana Sima, decizie radicală, după ce a trecut peste trădări: „Știu ce am de făcut”

Am făcut nunta, cu aproape 600 de invitați, am plecat apoi în luna de miere prin Balcani. După nuntă, la un an, a avut loc despărțirea. A fost un an destul de dificil pentru amândoi, lucrurile se schimbă total după ce te căsătorești. Probabil am fost puțin naivi amândoi, nu ne-am dat seama că trebuie să fim mai serioși unul cu celălalt. Dar acel an de căsnicie a fost foarte intens”, a declarat Robert Ionuț Pumnea, pentru starpopular.ro.

Artistul a divorțat după înmormântarea fratelui său

Robert și-a asumat partea de vină pentru eșecul în căsnicie, dezvăluind că nu a fost corect pe deplin. În ciuda eforturilor, cei doi și-au dat seama că nu pot continua relația. Totul a fost amiabil, divorțând la notar, unde au avut programare imediat după înmormântarea fratelui, eveniment care i-a făcut să amâne separarea.

„Totul s-a intâmplat într-o perioadă destul de încărcată pentru mine. Asta a fost mai dificil, că au intervenit problemele cu fratele meu, iar divorțul era programat fix a doua zi dupa înmormântare. Am căzut de comun acord că nu ne vom prezenta. Ne-am întalnit, ulterior, la notar iar lucrurile s-au încheiat”, a mărturisit Robert.

Acesta nu este singura relație eșuată de care bărbatul a avut parte. Înainte de căsătorie, a mai avut parte de alte două astfel de întâmplări. A avut o relație cu șefa lui care a renunțat la tot pentru el, iar el a renunțat la ea, pentru o cântăreață care i-a furat inima.

Citește și: Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Tariful nu este pentru buzunarul oricui

„Am avut și relații pe care le-am oprit eu, fără să mă gândesc atunci că, poate, la un moment dat, lucrurile ar sta altfel. Când m-am mutat în România, eu aveam o relație cu o poloneză, care s-a întâmplat să fie și șefa mea. A fost o relație extraordinar de frumoasă, am învățat foarte multe lucruri de la ea. Am pus punct relației și am regretat. Ea a făcut foarte multe sacrificii, era într-o relație de cinci ani, s-a despărțit pentru mine… și nu a durat decât câteva luni relația. Venisem în țară și mă îndrăgostisem nebunește”, a adăugat artistul.

Relația cu artista a dus și la o cerere în căsătorie, chiar pe scena unui festival. Și această poveste a durat puțin, mai exact un an.

„Da, a fost o relație… ne-am întâlnit la un festival, drumurile ni s-au intersectat, ne-am îndrăgostit. Eu am plecat în Anglia, pentru că aveam job-ul acolo, și am continuat relația la distanță. A existat și o cerere în căsătorie pe scenă, acolo unde ne-am cunoscut, la festivalul de la Brăila. Am cerut-o, dar nu a fost vorba de nuntă.

Lucrurile s-au complicat, am încercat să mai reparăm, dar totul a căzut într-o zonă gri. A fost o perioadă frumoasă, fructuoasă, am avut și câteva colaborări împreună, îmi aduc aminte cu drag, dar n-a fost să fie… Nașii mei au rămas aceiași, chiar dacă s-a schimbat partenera, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, îi consider ca pe niște frați”, a mai spus Robert.

După ghinionul în dragoste, artistul s-a axat mai mult pe carieră, iar acum se bucură de aprecierea fanelor. Cu toate astea, acesta speră să-și întemeieze o familie, dar numai atunci când se va simți pregătit.