Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Tariful nu este pentru buzunarul oricui

Atunci când vine vorba de evenimente, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai căutate artiste din România, chiar dacă tariful nu este deloc unul mic.

09 ian. 2023, 16:38
Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Tariful nu este pentru buzunarul oricui
Vlăduța Lupău cere și 10.000 de euro pentru o nuntă

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și se bucură de admiratori în toate colțurile României. Foarte mulți miri o cheamă pentru a le cânta la nuntă, iar prețul este unul foarte mare.

Cei care vor să se bucure de prezența și vocea Vlăduței în cea mai importantă zi din viața lor, trebuie să știe că vor scoate din buzunar destul de mult. Pentru câteva ore la nuntă, Vlăduța Lupău are un tarif de 5.000 de euro. Pentru o noapte întreagă de petrecere, tariful poate ajunge la 10.000 de euro. Deci, prețurile nu sunt buzunarul oricui.

Citește și: Emilia Ghinescu, apariţie uluitoare după un antrenament intens la sală. Cum arată artista la vârsta de 44 de ani FOTO

Chiar și așa, cântăreața se bucură de numeroase evenimente. Numai vara trecută aceasta a avut o mulțime de concerte și a participat la multe nunți și botezuri. Aceasta face un spectacol pe cinste, iar fanii se bucură și se distrează din plin pe piesele ei.

Vlăduța Lupău este pasionată de muzică încă din copilărie, iar acest lucru i-a adus foarte mulți fani. Chiar dacă meseria ei o solicită foarte mult, de fiecare dată o face cu foarte multă iubire.

Citește și: Florin Ristei s-a despărţit de Naomi Hedman. Mesajul misterios al artistului: „Timpul vindecă tot”

Vlăduța Lupău, spectacol de milioane

Cei care au fost prezenți la evenimentele la care Vlăduța Lupău a cântat au observat că aceasta știe să facă spectacol. Invitații se distrează pe cinste și toată lumea dansează atunci când artista întreține atmosfera cu vocea ei.

Succesul nu predomină numai pe plan profesional, ci și pe cel personal. Vlăduța are o relație fericită cu Adi Rus alături de care are și un băiețel de câteva luni.