A divorţat în secret, dar a rămas alături de soţie timp de 20 de ani. Iată de ce

Cristina Carta Villa, în vârstă de 59 de ani, nu a ştiut că a fost divorţată timp de două decenii, până când nu a observat o neconcordanţă în documentele fiscale.

RomaniaTV.net
27 ian. 2016, 10:49
A divorţat în secret, dar a rămas alături de soţie timp de 20 de ani. Iată de ce

Conform celor de la New York Post, femeia a descoperit că soţul a depus actele de divorţ în Republica Dominicană la câteva luni de la căsătorie, după care a rămas alături de ea timp de mai bine de 20 de ani.

Motivul, conform spuselor bărbatului, a fost cel financiar. Cristina îl dă în judecată în prezent pe Gabriel Villa, în vârstă de 90 de ani, pentru a anula presupusul divorţ menit să protejeze banii şi bunurile bărbatului.

Citeşte şi  Motive greşite pentru a te căsători

Gabriel a angajat în secret avocaţi care să reprezinte ambele părţi în sala de judecată la procesul desfăşurat în Republica Dominicană, în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu locuia acolo.

Cristina nu îşi aminteşte să îi fi dat acordul pentru acest proces. În plus, demersurile au fost ilegale, întrucât niciunul dintre parteneri nu a fost prezent la proces, iar decizia nu a fost publicată în ziar, aşa cum prevăd legile statului în care s-au căsătorit.

Gabriel a rămas alături de Cristina şi după divorţul obţinut în mod ilegal, cei doi au împreună un fiu şi au călătorit în jurul lumii, fără ca femeia să băuiască ce se petrecuse la scurt timp după nuntă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.