A divorţat la 99 de ani, după ce a aflat că a fost înşelat în urmă cu 60 de ani

Un bărbat de 99 de ani a divorţat de soţia lui după 77 de ani de căsnicie, după ce a aflat că în urmă cu peste şase decenii îl înşelase.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 21:58
A divorţat la 99 de ani, după ce a aflat că a fost înşelat în urmă cu 60 de ani

Un cuplu italian, identificat numai cu prenumele Antonio şi Rosa, a făcut demersurile pentru divorţ la vârsta senectuţii. Antonio, în vârstă de 99 de ani, este cel care a iniţiat procedura de divorţ, după ce a descoperit, făcând curăţenie în apartamentul lor din Roma, scrisori de dragoste trimise soţiei sale, în urmă cu mai bine de 60 de ani,  de un fost iubit de-al ei din tinereţe.
Gelos din fire, Antonio, tatăl a cinci copii, a văzut negru în faţa ochilor. A intentat imediat acţiune de divorţ şi în martie va avea prima înfăţişare. Din scrisori nu reiese clar perioada în care i-au fost trimise Rosei de presupusul ei iubit, dar par să aibă mai mult de 60 de ani.
Cuplul s-a căsătorit la Napoli, în 1934, unde Antonio a cunoscut-o pe Rosa, fiind trimis acolo în poliţia paramilitară de carabinieri. Se pare totuşi că femeia ar fi avut o relaţie cu iubitul său secret abia după zece ani după aceea.
În prezent, un cuplu american deţine recordul la căsătorie, de 82 de ani.