A doua zi de Crăciun, Google are un NOU LOGO pentru utilizatori. SĂRBĂTORI FERICITE!

Motorul de căutare Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", joi, în cea de-a doua zi de Crăciun, printr-un nou logo special, în care este surprinsă imaginea unei case în centrul unui peisaj nocturn de iarnă.

26 dec. 2013, 07:01
A doua zi de Crăciun, Google are un NOU LOGO pentru utilizatori. SĂRBĂTORI FERICITE!

După ce marţi, în ajunul Crăciunului, şi miercuri, de Crăciun, Google a postat primele două logouri gândite special pentru sărbătorile de iarnă din acest an, joi, în cea de-a doua zi de Crăciun, motorul de căutare prezintă un nou logo care ilustrează starea de bucurie specifică sărbătorilor de iarnă.

„Sărbători fericite din partea Google!” – aceasta este urarea postată pe prima pagină a motorului de căutare Google România, joi, în cea de-a doua zi de Crăciun.

Potrivit Mediafax, la fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

Topul căutărilor pe Google: Ce au căutat românii în 2013

Noul logo pare că este o felicitare de Crăciun, în partea de jos a acesteia fiind scris cuvântul „Google”. Desenul surprinde imaginea unei case în centrul unui peisaj nocturn de iarnă.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea. Citeşte şi: Sarbatori fericite! de la RObotzi.S02 VIDEO

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.