A făcut infarct şi nu a mai putut fi salvat. Artistul îndrăgit de români avea 48 de ani

Încă o veste tristă în showbizul românesc! Un renumit artist a murit la numai 48 de ani, în urma unui infarct suferit azi-noapte.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 10:03
A făcut infarct şi nu a mai putut fi salvat. Artistul îndrăgit de români avea 48 de ani

Manelistul Ciprian Bela, cel care cânta alături de taraf în emisiunea prezentatorilor Țociu și Palade, a murit la vârsta de 48 de ani. Ultimele momente din viață și le-a petrecut cântând, împreună cu taraful său. 

Ramona s-a sinucis în zorii zilei, la fel ca Mădălina Manole. A murit în ambulanţa care o ducea la spital. Ce bilet de adio a lăsat

Muzicianul a decedat noaptea trecută, după ce a suferit un infarct. Ciprian Bela a susținut ieri seară, un program la Crama Domnească, un local din Centrul Vechi. Manelistului i s-a făcut rău, chiar pe finalul programului artistic, începând să acuze dureri în piept. Bărbatul a făcut infarct și a căzut în baia localului.

În ultimele clipe de viață, lăutarul a fost alături de colegii de scenă cărora le-a spus că i s-a făcut rău.

Anunțul morții a fost făcut pe rețelele sociale de colegii de breaslă. „Trist! Prea tânăr a murit Ciprian Bela. Dumnezeu să-l ierte, așa ceva chiar nu pot crede. Mi-a fost prieten de 30 de ani de când îl știu și îl cunosc.  A făcut parte din viața mea, nu am cuvinte .. Dumnezeu să le ierte”, a postat pe Facebook un coleg de breaslă.

Ciprian Bela a cântat în emisiunea lui Țociu și Palade

Manelistul a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii Superbingo Metropolis, prezentată de Țociu și Palade.

Pe 7 iunie, Ciprian Bela post ape Facebook că urma să posteze o melodie inspirată din viața reală. Ultimele postări de pe Facebook evidențiau faptul că se afla într-o perioadă fericită din viața lui și într-o ascensiune în carieră, dat fiind anunțul noilor proiecte muzicale.