A făcut SUPĂ din propria PISICĂ şi a postat imaginile pe internet: Nu este nimic ILEGAL în asta FOTO

O femeie din China a şocat după ce a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini în care arăta cum şi-a omorât pisica şi a făcut-o supă. Ulterior, ea a încercat să se apere declarând că felina era rănită, cu toate că acest lucru nu era adevărat.

26 mart. 2014, 17:17

Li Jinbang, o femeie din China, a reuşit să şocheze internetul după ce a postat pe site-ul Weibo o fotografie în care omoară pisica unui prieten ca apoi să o gătească într-o supă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O mâţă nebună: Pisicuţa care vrea să îi fure câinelui mâncarea chiar din bot VIDEO

Imaginile au devenit în scurt timp virale, numeroşi oameni atacând gestul tinerei. Mai mult, ea a primit numeroase ameninţări cu moartea şi cuvinte grele deoarece a gătit animalul de companie. Cu toate acestea, ea a încercat să se apere declarând că felina era pe moarte, după ce fusese lovită de o maşină.

Citeşte şi Topul celor mai scumpe pisici din lume. Vezi cât costă PISICA ANTIALERGICĂ

Ulterior s-a descoperit că ea locuieşte în Provincia Guangdong, zonă în care pisicile sunt considerate delicatese, cu toate că omorâtul pisicilor pentru carnea lor este interzis în China. Potrivit estimărilor, peste patru milioane de feline ajung în farfuriile oamenilor.

Nu cred că am făcut nimic rău. Am omorât pisica şi am gătit-o fără să fac ceva ilegal, era rănită„, a declarat tânăra în apărarea sa.