VIRGINĂ de 14 ani, FORŢATĂ de mama adoptivă să rămână ÎNSĂRCINATĂ. Sperma era cumpărată pe Internet

O femeie din Marea Britanie a forțat-o pe fiica ei de 14 ani să rămână însărcinată cu spermă cumpărată pe internet. Pentru mama adoptivă nu a contat nici măcar faptul că adolescenta nu întreţinuse niciodată raporturi sexuale şi tot ce conta pentru ea era să aibă în casă mai mulţi copii, cu toate că autorităţile i-au refuzat cererea de a mai adopta şi alţii.

29 apr. 2013, 12:50
VIRGINĂ de 14 ani, FORŢATĂ de mama adoptivă să rămână ÎNSĂRCINATĂ. Sperma era cumpărată pe Internet

O minoră virgină a născut în Marea Britanie. Nu este vorba despre vreo minune, ci despre o copilă adoptată de o femeie care a forţat-o să rămână însărcinată, inseminând-o în mod regulat cu spermă cumpărată de pe Internet. După mai multe încercări, fata a rămas, în sfârşit însărcinată şi, la doi ani de la prima inseminare, a dat naştere bebeluşului atât de dorit de mama ei adoptivă. The Sun scrie că fata era prea speriată să o refuze pe mama ei.

Mama adoptivă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită pentru a o proteja atât pe minora care a născut, cât şi pe bebeluşul ei, ispăşeşte acum o sentință de cinci ani de închisoare, după ce a recunoscut că a comis acte de cruzime împotriva unui copil.

Detaliile cazului șocant au fost făcute publice recent şi au provocat un val de critici în Marea Britanie.

Femeia a adoptat trei copii din străinătate în decursul mai multor ani, printre care şi fata pe care a forţat-o să rămână însărcinată. Ea a dorit să înfieze copii deoarece nu putea să nască din cauza unei afecţiuni congenitale și a suferit o sterilizare.