A fost arestat imediat: Reacţia unui BĂRBAT după ce IUBITA i-a spus că nu îl mai IUBEŞTE FOTO

Un tânăr din Marea Britanie a avut o reacţie surprinzătoare în momentul în care iubita i-a spus că nu îl mai iubeşte. Astfel, el i-a distrus apartamentul, provocând pagube de 8.000 de lire. Mai mult, femeia era însărcinată când a avut loc atacul. 

19 dec. 2013, 16:49

Martin Geraghty, bărbatul recalcitrant în vârstă de 26 de ani, a fost arestat imediat având în prezent de ispăşit o pedeapsă de 18 luni pentru faptele sale, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CAMERE DE SUPRAVEGHERE:Cum s-a răzbunat un bărbat pe cazinoul în care a pierdut 200.000 de euro VIDEO

Incidentul a avut loc oraşul Dover, din Kent. Şocant este faptul că Rebecca Shaw, fosta iubită a tânărului, era însărcinată în momentul în care a avut loc distrugerea apartamentului. Incidentul a pornit de la faptul că femeia în vârstă de 23 de ani i-a spus tânărului că nu îl mai iubeşte, moment în care Martin şi-a ieşit din minţi. 

Pagubele s-au ridicat la suma de 8.000 de lire, locuinţa fiind un dezastru. Nimic nu a scăpat nestricat, iubitul rănit ajungând să spargă geamurile şi să arunce cu mâncare pe pereţi. Mai mult, el i-a pus cioburi de sticlă în cearşafuri. 

Citeşte şi Scenariu desprins din filme. O tânără şi iubitul său se înşelau reciproc cu acelaşi bărbat

A venit la mine la bar şi mi-a spus: „Uită-te în ochii mei şi spune-mi că nu mă iubeşti”. Eu i-am spus:”Nu, nu te iubesc”. Zici că a copiat replicile dintr-o telenovelă„, a declarat tânăra şocată de ceea ce s-a întâmplat.